22 Ağustos 2010

Kim Kac Para Alıyor ?



Frank Ribery prim ve reklam gelirleri haric aylık kazancı 833 bin euro. Efendim bu Bundesliganın en çok kazananı yapıyor onu. Daha bunun primleridir reklamlarıdır işin içerisinde yok. 3 bin eurosunu yesen hadi 30 bin de masraflara gitse.. her ay 800 bin köşeye atarsın.. Annem buna kesin bu şekilde bakardı.. Adamın belki günlük harcaması 3 bin ama anne mantığı ona kesin 3 bilemedin 5 bin harcatırdı.!



Sandra König. Bayern otobüsünün şöförü. 4 bin euro alıyor aylık..



Raul.. Aylık 600 bin euro. Gerçi maaşının bir kısmını hala Real ödüyor ama 33 yaşında yıllığı 7 milyon 200 bin euro.. E değer bu oyuncuya.!



Dr.Matthias Feld.. Frankfurt takımının doktoru ve aylık 8.500 euro kazancı..



583 000 euro aylığı ve fakat eminim ki bir de bonservisi olmadığından eline vermişlerdir 2-3 milyon.. Çakaldır biraz bu konularda..



Wolfgang Wittich.. Kaiserslautern takımının malzemecisi ve aylık kazancı 3 000 euro.!



458 000 euro.! Çok fazla sorumluluğu oldugundan bu bile az aslında..



Dortmund kemer sıkma politikasında ve Mainz'den aldığı hocasına aylık 133 000 euro veriyor ve bugün bir başka yere transfer olsa en az bu miktarın iki katını ister ve hakkıdır da..



Hollandalı oyuncunun aylık kazancı 291 000 euro. Raul'un maaşının yarısından 9 bin daha azı.

Lahm Ballack ile aynı miktarı alır iken misal Dzeko da 416 bin euro kazanıyor. Klopp ve Magath bu şekilde kazanır iken Freiburg teknik adamı Robin Dutt ise 25 bin euro aylık kazancı.! Keza Freiburglu oyuncu Nicolas Höfler 2500 euro ki bu rakamların hepsi Brutt.. Michael Skibbe ise ayda 85 000 euro.. Van Gaal 333 000 euro alıyor ki çok bir şey değil.. St.Pauli'nin oldukça başarılı hocası Stanislavski 20 000 euro.. Barzagli'nin 416 000 euro aylığı da gözüme batangillerden..

9 yorum:

Sinan Yılmaz dedi ki...

Şaşırtıcı olan aman aman bi maaş sunmamalarına rağmen Ruud'un Hamburger'a gitmesi.
Carlos 300 bin alıyordu Fenerbahçe'den diye biliyorum.

Borges dedi ki...

o dönem milli takım ile DK sına gitme aşkı da önemliydi. burada performans göstereceğine inanmış olmalı. yıllık 3.5 milyona filan geliyor ki bence çok bir şey değil ama sakatlıği.. Ona güvenemezsin.

Adsız dedi ki...

Wohlfarth'ı merak ettim ben. Hala Bayern'de değil mi?

Borges dedi ki...

Chao Grey: O çok alıyordur. Geçen fransızlarla çatıştı Hoeness ve şunu göğsünü gererek söyledi: Bizde Dünyanın en iyi Spor doktoru var: Wohlfahrt..

Pan Monroe dedi ki...

Arkadaş ben malzemecide takıldım kaldım ya. Pheeey, hey.

Unknown dedi ki...

Memleketteki malzemecilerin aylıklarını merak ettirdi bana.

umutation! dedi ki...

dostum Dr.Matthias Feld demişsin ama bu Frank Lampard :)

Adsız dedi ki...

Diğerleri yaptıkları işle orantılı dı Sandra König işine göre gayet iyi maaş alıyormuş.

Asphalt Monkey dedi ki...

Bu rakamlarin brüt oldugunu tahmin ediyorum. Vergi kesiminde en acimasiz avrupa ülkelerinden birisi olan Almanya'da eminim ellerine gecen para bu kadar cok degildir.