6 Mayıs 2009

Magath'in Lincoln Aski.!



Lincoln ve bu konu hakkinda yine icerisinde bir cay icip acaip sevdalandigi Emre Belezoglunu Cantona yapan ve Lincoln'ü bir bakima bitiren Bülent Korkmaz'a da inanilmaz sevdalanan Mehmet Demirkol'un da oldugu cok genis bir analiz yapilacaktir ama sunu simdilik bir kenarda sakli tutun.. Bayern Münih'e aldiramadigi Lincoln'ü Magath geri istiyor ve taraftar sitelerinde bu haber "bayram sevinci" gibi karsilanmistir... Rakitic,Farfan ve hepsi hikaye olmuslardir Lincoln'ün gölgesinde.. Jermaine Jones acik acik bu mevzu yüzünden taraftari da suclamistir, hepsini burdan bildirmistik ve toplucasi da gelir yakinda.. hafta sonu gecsin, gelecegiz..

Chelsea - Barcelona 1-1



Macin son 20 dakikasini seyredebildim, kardes naklen yayin istasyonundan eve gelesiye kadar arabada sürekli bilgi alsak da tarafimdan bir degerlendirme yapilamaz.. Toplamda cok da hakedilmis bir tur olmadigini ve ayni zamanda hakemin maci katlettigini.. Barca'nin topu cevirme konusunda usta oldugu lakin pozisyona girme konusunda Henry'sizligin cok ciddi sikinti olusturdugunu, Chelsea'nin net penaltilarinin verilmemesinin yaninda Abidal'in haksiz bir sekilde atildigi.. Bu mac baz alinirsa Chelsea'ni turu hakettigini elbette Madrid taraftari olan kardesten dinledik.. Son yirmi dakika ise oldukca daginik gecti.. O gol cok seye bedeldi ama Hiddink kismina üzüldük elbette.. Cok büyük antrenördür, daha da büyümüstür bu yarim yil Chelsea macerasiyla..

Belki de macin en güzel karesine yetisebildim, Guardiola ve Hiddink sarmas dolas idi. Süper bir görüntüydü..

Barca Sampiyonlar Ligi finalinde.. bu macla olmasa da sezon boyunca oynadigi futbol ile bunu haketmistir en azindan. Yine de daha iyi hakemler atanmalidir böyle maclara..

Ben de sizin gibi bloglardan takip edecegim ve bu blog aslinda tatilde, böyle anormal sevinc durumlarinda heyecan yapip post fiskirsa da..

Ama o gole cok sevindik, coook..