9 Aralık 2009

Öncesi ve Sonrasi.!

Önce..









Ve Sonra..




Mac icinde olan mac icerisinde kalmalidir geyigi de güdülebilir ama samimiyetsiz de olmamak gerek.. Su durumda her sey böyleyse kazanan Maik Franz olmustur zira saha icerisinde istedigini almistir her bakimdan..

2 yorum:

cikkoleite dedi ki...

Franz´in vukuatlari ile ilgili bir haber vardi.Guerrero,Gomez,Amannatidis,Karlsruhe kalecisi Kornetzky ve en son Bance.Bu oyuncularin ortak özelligi yabanci oyuncular olmalari.Sahadaki hirsina bir de bu yönden bakmak lazim Franz´in.Magdeburg dogumlu bir oyuncu oldugunu da unutmamali.Cok mu süpheciyim bilmiyorum ama davranislari fena halde midemi bulandiriyor.Umarim bu Bance olayi son vakasidir.Zira genelde kazanan o oluyor cünkü bu olayda ona sadece uyari,Bance´ye de para cezasi verildi.Hatta Bild olayi "Orta Parmak Bance" ceza aldi diye duyurmustu!

Borges dedi ki...

Cikozi: Fazla süphecisin lakin öne sundugun argümanlar cok da anlamsiz degil. Bu yüzden biraz daha detayli arastirmak gerekir. lakin.. Sunu anlamiyorum ben. Bance diyor ki bana bu küfürleri etti ve bir de irkci yaklasimlar. Ben sahsen dünya basbakani olsa, 5 mac ceza yiyecek olsam adamin elini sikmam.. Yapmam yani böyle bir adama karsi. Samimiyetsiz geliyor ki Bance'in yalan söyleme ihtimali de var gibi.