4 Ocak 2010

Bender Kardesler.!



Su almanyada en cok canli izledigim takim 1860 Münih'tir. Bu ikiz kardeslere cok küfrettim. Arkadas kim kimdir ayirt edemedik .. Her ikisi de defansif orta saha oynar, her ikisi de müthis yetenektir.. Maclarda genelde birisi cikar yerine digeri girerdi.. bir ara Lars olani kaptan olmustu ki 1860 Münih takiminin tarihinin en genc kaptani filandi. Sevinmistik, kim kimdir bilebiliyorduk.. 1860 zamanina kadar sürekli her takimda beraber oynadilar ki aslen bizim dikkatimizi 2006 daki U17 performansi ile cekmislerdir.. hali hazirda o kadro müthis yetenekleri barindiriyordu ama sonu cok da güzel olamadi.. Hala Fischer'i bekler dururum ben mesela..

Velhasil cok sükür ki ayri ayri takimlara gittiler de aradaki farklari az biraz görebiliyoruz artik.. Lars olani biraz daha ofansif yok Sven olani miydi ki o ? Bilemedim valla..

5 yorum:

aks111 dedi ki...

Lars olanı biraz daha ofansif doğru :).Ama ilginç bişey var Sven bender defansif orta saha oynar sürekli.Lars leverkusende sağ açıkta oynadı u20 takımında stoper de bile oynadı :).

Borges dedi ki...

aks111:Farkli takimlara gittikten sonra aslinda kimin nerede oynadigi önemli degil lakin 1860 Munih takiminda oynar iken her ikisi de ayni bölgenin oyuncusu olmasi bir yana birisi cikar digeri girerdi.. Iki yetenekten faydalanmak isteyen milli takim yetkilileri yer yer farkli bölgelerde denemislerdir zaten ama benim sorunuma care olamadi, cözemedik uzunca bir süre kim kimdir ;))

Erdal dedi ki...

Bayer Leverkusenli Bender'i tanırız, diğerini de sayende öğrenmiş olduk.

benden bu kadar dedi ki...

ben bunları fifa'nın manager modunda(evet çok amele) alıp yanyana oynatmaya başlamış ve kupadan kupaya koşmuştum..özellikleri bile aynı artıyordu deyyusların..lars arada bir asist yapardı da sven onu da yapmazdı. sonra ne oldular bilmezken geçen gün dortmund maçı izlerken rast geldim birine..hangisi olduğunu bile anlayamadım. kameraya baktı hüzünle. "yuh, tanıyamadın mı" der gibi bir hali vardı..utandım, kapattım 55 ekran tüplü televizyonumuzu. ekranı kapatırsın belki ama zihnini kapayamazsın ki..şimdilerde kulağımda hep o ses var.."tanıyamadım mı?...tanıya...tanı..."..seni ben adam yapmıştım bender..hangisisin bilmiyorum ama ikinize de bir baba şefkatiyle yaklaşmış, birinizi diğerinizden ayırmamıştım....şimdi böyle mi oluyordu abicim?..

neyse, beyin a*cıklaması geçiriyorum anlaşılan.

EDDIE dedi ki...

o değilde bu formada isim yazma olayı tr de de var mı? bildiği kadarı ile tr de sadece alt tarafa yazabilyoruz isimleri ?