12 Mayıs 2010

Diego Karl Armando Marx Maradona.!



Nur inmis yüzüne. ..yakinda kilisesinin basina gecer, tüm dünya futbol piyasasinin yaramaz cocuklarina vaazlar verir, elbet bir gün kendisinin gibi bir yildiz daha gelecegine inandirmak icin futbolseverlere umut dagitir..

Bir tarafimiz hep Arjantindir bizim..

9 yorum:

benden bu kadar dedi ki...

espriye bakkk :)

cantona'ya olduğu gibi, maradona'ya da yakısmıs bence abi.

muyek dedi ki...

Dunya Kupasina artik Maradonali Arjantin damga vursun, skildik yemin billah Brezilya finali gormekten , gonul istiyor ki mesela Arjantin -Hollanda final oynasin , Maradona kenarda Yilmaz Vural misali kendini yerden yere atsin :)

CaRtMaNtR dedi ki...

Fidel Castro'yada acaip benzemiş bu resimde sanki :)

varol döken dedi ki...

arjantin 2. turu geçemez...

federasyon başkanıyla kadro pazarlığı yapan maradona da diğerleri gibi biri işte benim gözümde...

insanı ilah yapan kendisi değil, başkalarıdır her daim...

EmrE dedi ki...

o yıldız geldi işte, daha ne!! evet evet Messi'den bahsediyorum :)

ummagumma dedi ki...

zanetti'yi almamış milli takıma,artık mradona benim için bitmiştir.zaten bülent uygun'dan daha iyi olmayan teknik direktörlüğüyle arjantin'e oynattığı futbol yüzünden birçok kişi şüpheyle bakıyordu ona, şimdi tam oldu.arjantin'in bülent korkmaz'ı olma yolunda ilerliyor.futbolculuğu döneminde kazandığı inanılmaz sevgiyi kaybetmesi mümkün olmasa da bu dünya kupasında bu kadroyla arjantin'e yaşatacağı hezimet değerini azaltacaktır.zaten arjantin'in başarılı olamayacağını düşünüyordum şimdi 0 puanla gol atamadan gruplardan elensinler istiyorum:)fransa'da domenech'e yapılan muameleyi düşünün,maradona 'nın o futbolculuk kariyeri olmasaydı -hele arjantin'de- dansöz kıyafeti giydirip dolaştırırlardı adamı,çünkü böyle bir kadroya ancak bu kadar kötü futbol oynatılabilir.ilk defa bir futbol takımının maçını izlemek için gece 3'te uyanıp televizyon başına geçmiştim(brezilya ve uruguay 2. maçları)o gecelerime yazık.
senden çok şey bekliyordum,ne halin varsa gör maradona!..

Erdem dedi ki...

cambiassoyu almamış milli takıma, insan bi çeşit olsun diye koyar hiç değilse. elemelerdeki başarısızlığından da hiç ders almamış görünüyor, kendi bildiğini okumasını takdir ediyorum fakat bi bok bilmediği ortaya çıkarsa (öyledir demiyorum) bu futbol hayatındaki son yıkım olur.

Borges dedi ki...

BIliyoruz cok iyi degil ama yine de seviyorum, tutuyorum ve basarili olmasini istiyorum ben. Taraftarlik biraz da böyle bir sey degil mi ? Arjantin ligini takip edemedigim icin cok ciddi bir elestiri getirebielcek durumda degilim ama okuyorum daha cok elestirileri.. Hayat bu, en iyi secimlerin, kadrolarin üst tura cikamadigini biliyoruz, bekleyelim ve görelim diyorum Maradona'nin Arjantin performansini..

admin dedi ki...

Cambiasso'yu neden almadı kadroya ben de anlamadım.

Harbi karizma olmuş o ayrı...