23 Ağustos 2010

Carlos Eduardo Rubin Kazan'da.!



Carlos Eduardo 20 Milyon euro karşılığı Hoffenheim'dan Rubin Kazan'a gitti. Yeni Brezilya milli takımını bu oyuncunun üzerine kurulacağı düşünülüyor iken bence Eduardo için yanlış bir seçim. Burada hem Hoffenheim hem de Eduardo için ilk etapta para çok daha önemli bir rol oynuyor. 2007'de 7 milyon euro karşılığı ikinci ligdeki Hoffenheim'a geldiğinde Hopp'tan habersiz bir şekilde çok şaşırmıştım. Bugün ise 20 milyon euroya Rubin'e gidiyor.

Hargreaves 25 milyon ile dışarıya saldığı Bundesliganın en pahalı oyuncusu olur iken Diego 24,5 ile ikinci sıradaydı ve Eduardo 20 ile üçüncü sıraya yerleşti.

Mesut, Khedira'dan sonra Carlos Eduardo da gidiyor ve Bundesliga bu sene çok kan kaybetti. Gittiği yerde iyi olsun ama keşke gitmeseydi..

Hoffenheim ise benim çok beğendiğim 20 yaşındaki Rudy'i Stuttgart'tan transfer etti. Bu klup transfer ve daha çok genç yetenek konusunda uzman..

3 yorum:

aks111 dedi ki...

aynen katılıyorum.mlapa çok iyidi bremen maçında.

bir yasam tarzidir futbol dedi ki...

aynen aynen bende katılıyorum ve bu sene benım favorımdır.

seanpenn dedi ki...

sayko alemci tipi var.rusya ya gidiyor.hayırlı olsun rubin e diyecem ama hiç ümidim ve maçını seyretmişliğim yok.(sadece foto ya göre bi yorumdur)