31 Ağustos 2010

Gel Misi Misi..



Gelir gelmez o ayrı ama bu kadar tuhaflaşan bir transfer görmedim.. Bir gün geldi diyorlar diğer gün kaldı. Alman basını da Türk basının kaynak alıp net ifadeler kullanıyor ve arkasından kendisini yalanlıyor. Dahası burası Türkiye'deki geldi haberlerini bir gün sonra veriri iken aynı zamanda o anda Türk basını yerine çok baska bir ismi getirmiş oluyor. Geliyor'a filan inanmasak da adamlar çözmüş işi 'imzaladı' diye haber geçiyorlar.. İki basını da takip eden bizler ise hepten..

Bugün bu transfer gerçekleşmesin daha çok Misimovic gelmeyeceği için değiş devre arası da aynı geyiklerin devam edeceğinden korkuyoruz..

Godot'yu bu kadar bekleseydik o kesin gelirdi..

Şükür ki bu transferin de bir kapanış tarihi var yoksa..

7 yorum:

Bushwacker dedi ki...

misimovicin galataaray'a katacakları, dogru transfer olup olmadığı konusunda bir analiz gelir mi?

Borges dedi ki...

Gelir de zaten herkesin tanıdığı oyuncu. Bilmeyen yoktur.

mre dedi ki...

e adam geldiii :) bir de annan gelse tam ihtiyaca göre transfer olurdu.

muyek dedi ki...

Lincoln gibi Misimovicinde kiymetini bilemicekler, 2 sezon sonra adami geldigine pisman edicekler, tekme tokat gondericekler, hosgeldiniz Turkiye gercekleri. Havalaninda baklava borekle karsila, 2 sene sonra kuyruguna teneke takip yolla.

Hayirli olsun, guzel transfer.

esen dedi ki...

@Borges
Valla herkesin tanidigi oyuncu dedin de ben tanimiyordum GS ile adi anilmadan once, ne yalan soyleyeyim. Tabi sadece bir kisi tanimiyor diye de yazi yazilmaz, hani sen de haklisin :)

Kardesim neden tanimiyorsun, yerin altina mi yasiyorsun diye sorarsan onun gibi birsey... Amerika'da yasiyorum da, burasi da Avrupa futbolunu takip acisindan yeri alti gibi birsey.

Borges dedi ki...

muyek: Umarım uyum sağlar..

Esen: Sabaha ya da birazdan yayınlarım analizi.

semioticus (shelbyl) dedi ki...

@Esen

ESPN3 (www.espn360.com'dan da girebilirsin) cok maci veriyor, kolayca takip edebilirsin eger internet saglayicin uyumluysa.