25 Ağustos 2010

Misimovic'te Son Durum.! #2



Misimovic savaşı Schalke ve Galatasaray arasıda devam ediyor ama Sportbild menajeri ile konuşmuş, ibre Magath'dan yana..

Schalke Wolfsburg'un Diego pokerini beklemeden yeni oyuncu arayışlarına devam etti ama bir türlü başarı sağlayamadı. Wolfsburg beklediğim gibi isteksiz oyuncusundan kurtulmak için hemen Diego konusunda fiyat yükseltti derken Magath da Misimovic'e sarıldı.

Galatasarayın rakibi Schalke değil Magath.. Öyle ki Misimovic sözleşmesine 'Magath giderse ben de giderim' maddesi dahi koydurmuş.

Adam sağda solda orta sınıf futbolcu kimliğiyle gezer iken altı yılda yaptığı asisti bir senede Magath yönetimi altında gerçekleştirip yıllığını ikiye katlayınca haliyle böyle bir bağ kuruluyor.. Çocuklarının burada eğitime başlamış olması gibi yan faktörler ile beraber Galatasaray'ın Magath karşısında çok fazla şansı yok lakin..

Wolfsburg karşısında ise Galatasaray'n şansı fazla zira klup oyuncuyu dışarı verirse kafası rahat eder. Diego'nun biraz formsuz olup Misimovic'in hele ki Şampiyonlar Liginde çosması Hoeness'i ipe götürür.. Dahası Misimovic diger teklifleri de (Rubin Kazan gibi) reddetmiş. Schalke olmazsa tek seçenek Galatasaray..

Magath, Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga dezavantajımız konumunda iken Para, Wolfsburg avantaj sağlar bize.

Yüzde 70 Schalke yüzde 30 Galatasaray..

6 yorum:

brs dedi ki...

5 gun kaldı ve yonetım hala bunlarla ugrasıyo yapamıyosan sole barı transfer olmuycak de bısey soyle yanı 5 gun kalmıs hala bır gun ıkı gun ıcınde bıtcek dıyo buy kadar kotu bı yonetım olurmu allah askına sankı fb yonetımı var gs ın basında ancak bu kadar olur yanı yazıklar olsun...........

brs dedi ki...

abı mısımovıc schalkeyle anlastı heralde yıllık 3.5 mılyon eruo dan aceto twıtledı bır bılgın varmı senın ?

brs dedi ki...

gıtmıs abı gecmıs olsun cvp vermene grek kalmadı yazıkkk.....

Borges dedi ki...

brs: Zaten ben geçtim burada da aynı haberi. Yalnız klupler değil Misimovic ile Magath anlaştı ve fakat Wolfsburg 'veririm' demedi.. tek şans burada.

brs dedi ki...

anladım abı sagol cvpladıgın ıcın:)

onur dedi ki...

Şu kadar az zaman kalmışken bir box-to-box alıp (Emana hariç) Elano'yu ortaya monte etmeye çalışmak daha akıl karı olurdu ama neyse...