29 Kasım 2010

Michael Meier Kovuldu.!



Michael Meier kimdir biliyor musunuz ? Köln'den bugün itibari ile kovulan bir adam.. Aslında bir iki post aşağıda işlenilen Dortmund'un Watzke'sinin yerine geldiği adamdır 2005 yılında.. Dortmund'un kara günlerinin sorumlusu olan adamdır da aynı zamanda.. O malum şirketleşme ve klubün hisselerinin bir kısmını büyük hatalar yaparak satan insanoğludur.. Klubü tükkan olarak düşündüğünüzde onun işletmeciliğini üstlenir kabaca görevini anlatırsak eğer..

Dortmund o dönem kötü sonuçlara rağmen sportif direktör Zorc'u yerinde tuttu ve Meier'i kovup Watzke'yi getirdi başına ve o günden sonra çok zorlu bir dönemi geride bırakıp bugünlere geldi..

Bir adam değiştirdi Dortmund sadece.. Meier ile iflasın eşiğine gelen klup Watzke ile yeniden dirildi. İlginç olan ise taraftarlar, medya dortmund'un 2002 sonrası yaşadığı sıkıntıların hepsinin kaynağını biliyordu. Burada yönetim istifa diye bir şey yoktur aslen.. Önce başarısızlığın kaynağı keşfedilir ve sonrasında onun değişimi istenir..

Velhasıl uzun zamandır o ateşli taraftarına rağmen düşme potasından kurtulamayan Köln bana göre doğru hamleyi gerçekleştirmiştir. Michael Meier, Dortmund sonrası Köln'den de kovulmuştur ve bakalım Köln buna nasıl tepki verecektir ilerleyen zaman içerisinde ?

Hiç yorum yok: