25 Nisan 2011

Görev Tamamlandı: Hertha Berlin.!



Mission Erfüllt.!

Hertha bu akşam aldığı galibiyet sonucu birinci Bundesligayı garantiledi. Ben hala memleketimin takımı Augsburg'u bekliyorum ki çıksın, seneye kombinesini alalım..

Çok maçını seyrettim. Özellikle büyük maçları öyle güzel ve kolay geçtiler ki başından sonuna temposunu düşürmeden ikinci Bundesligaya fazla olduğunu göstere göstere çıkıverdi birincisine. Başlarındaki isim Stuttgart takımı ile kulubün en iyi ikinci devre performansını sergilemiş olan Markus Babbel.. Ramos'undan Raffael'ine ve Ebert'ine kadar sağlam bir kadroları vardı. Sonuna kadar hak ederek bileti kaptılar..

Başkent takımı olmayan lig mi olurmuş ? Hoşgeldiler..

1 yorum:

ibrahim dedi ki...

Hertha icin taraftarlarinin onemli kismi nazi sempatizanı derler. Ne derece dogru tam bilemiyorum ama Berlinde kaldigim donemde genelde Turkler tarafindan cok sevilmeyen bir takimdi. Hatta Turkleri gectim, Herthadan asiri sagci taraftar profili nedeniyle hoslanmayan Berlinli Alman bile gordum..

bir yanim dogdugum sehrin takimi olmasi nedeniyle sempati duyarken, bir yanim sevemedi bu takimi sirf bu yuzden..düstügünde de sevindim, ciktiginda da seviniyorum.. :)