25 Şubat 2012

G.Fürth - Bochum 6-2


Greuther Furth - Bochum 6:2 Highlights ile FootballKing1992

Fürth'ün Bochum'u dağıttığı karşılaşma. Dikkatle bakmanız gereken ayrıntılar şunlardır:

1- Galatasaray'ın ilgilendiği İnui maçın açılış golünü atıyor, çok küçük bir kuple de olsa görebilirsiniz.

2- Mirkan Aydın çok kötü sakatlandı.

3-Nedendir bilmem çok kimsenin dikkat etmediği Fürth'ün sağ açığı Sercan Sararer.. Muhteşem oynuyor bu sene. 27 maçta 11 golü 10 asisti var. Burada da Asamoah'a attırdığı golü görebilirsiniz.

4- Bochum'un kendi kalesine attığı gol görülmeye değer.

5- Fürth'ün yaramaz çocuğu sol bek Stephan Schröck. Asamoah'a burada topukla gol attıran futbolcu. Burada duralım.

Schröck'ü ben size burada yazmıştım. Tüm anadolu kulupleri için bu oyuncutyu şiddetle tavsiye ediyorum. Hakkında iki kez yazı da yazmıştım. Şurada disiplinsizliği dile getirilir ama bu riski almaya değer bir oyuncudur. Üstelik çok da ucuza kapatılabilir. Filipinler milli takımında oynamayı kuzenlerinin bakımı nedeniyle kabul eden bir insandan bahsediyoruz. Çok teknik, çok klas ve bir bek için oldukça iyi. Büskens gibi onu iyi bir şekilde idare edebilecek olan fazlasıyla ofansif bir bek oyuncusunu almış olabilir. Sol kenarda oynadığı gibi sağ bek ve sağ açık da oynayabiliyor..

6- Büskens gerçekten çok kaliteli bir teknik direktör. Schalke'de teknik direktörler kovulduğunda sezon sonuna kadar sıklıkla Mulders (ve hatta Oliver Reck) ile beraber bu ikiliye takım emanet edilmiş ve her seferinde de inanılmaz başarılar yaşatmıştı. Nedendir bilmem Schalke ona güvenemedi ama Fürth'ün başında kalitesini gösteriyor. Yıllar yıllar yıllar sonra Fürth'ü birinci Bundeligaya çıkarırsa şaşırmam.. Kaliteli bir teknik direktör.

1 yorum:

selaminko dedi ki...

Deniz Naki ve Sercan Sararer'in performanslarını merak ediyorum açıkçası FM efsanelerim oldugundan.