13 Mart 2012

2 maçta 14 gol: Bayern München!



Deplasmanda zorluk yaşıyorlar lakin Arena'da abarttıkça abartıyorlar. Önce Hoffenheim'ı sonra da Basel'e üst üste dört gün içerisinde yedişer gol atmayı başardı bu takım. 4 gün içerisinde resmi 14 gol ki dehşet bir şey..

Gomez elbette takımla doğru orantıda coşuyor belki ama bu iki maçın da kahramanı Frank Ribery.. Müthiş oynuyor, sonuna kadar mücadele ve bencil değil. Robben de kendine gelince fark böyle fazlalaşıyor belki diğerleriyle ama Bayern'in temel direği şu an için Ribery..

Basel ve Futbol! Man U'yu elediği için çeşitli övgülerle hasır neşir iken takım şimdi 7 golü hazmetmek durumunda. Futbol bu, tadını çabuk çıkarın zira yarın her şey çok başka olabilir.

Ve elbette yine o.. Mario Gomez! 72 maçta 72 gol. Çok önceden söylediğimi bir daha tekrar edeyim: Onun değeri Gerd Müller gibi "bir zaman sonra" algılanacaktır. Şampiyonlar Liginde 32 maçta 22 gol. Ligde 208 maçta 122 gol.. DFB kupasında 23 maçta 19 gol.. 263 maçta 163 gol.. Daha elemelerde 12 maçta 8 golü filan saymıyorum. Muazzam bir 9 numara..

Hülasa Bayern çok önemli bir eşiği kayıpsız atlattı..

3 yorum:

cikkoleite dedi ki...

Orhan bugün mactan önce sana Bayern rahat gecicek turu diye yazacaktim yazacak link bulamadim yazacak :=)
Eslesmeler nasil olucak bilmiyorum ama Barcelona ile eslesmedikleri sürece finale kadar giderler bence.Real Madrid den daha önde görüyorum ben onlari.Hele bir de Robben´in cani oynamak isterse tek rakipleri Barcelona olur!

Borges dedi ki...

Çikozi: İki şey olurdu. Ya bugünkü gibi fark ya da BAsel sonuna kadar direnir, istediğini alır. Ortası yoktu bu maçın ve olmadı da... Bence şimdilik Real Madrid önünde Bayern'in. Aslında Madrid-Barça eşleşse ben Madrid'i daha şanslı görüyorum da diyebilirim. Bunlardan sonra geliyor elbette ama bakalım neler olacak neler.. keyifli olacak:)

Ice-Man dedi ki...

bakalım berlin'i yenebilecekler mi?