3 Ağustos 2012

Magath ve Diego



Aslında birbirlerine bu kadar iyi uyan bir başka ikili bulmak çok zor. Mesele ise Diego'nun zirveden yere çakılma esnasında başının dönmüş olup çok büyük hata yapmış olmasıdır sadece. Prensipler, ilkeler haliyle bu ikilinin arasını açtı. Misimoviç'le coşan aslında Diego ile neler neler yapmaz?

Kalırsa diyordu Magath.. "En sevdiğim sistem olan baklava 4-4-2 oynanacağımız kesin." demişti. Elbette burada geride kalan 7 orta sahadan sadece birisinin oynayacak olması ufak bir sorun yaratabilir ama toplamda Wolfsburg başarılı olacağı bir sisteme kavuşmuş oluyor.

Diego kaldı.

10 numara sahibini buldu ki bu Magath için oldukça önemli bir gelişme. Yönetmen belli olunca diğer ayrıntılar onun için zor değil. Ortaları, pasları değerlendirecek iki forvet ve geride Diego'ya yardımcı olacak süpürücü ve tüm bunların fiziksel artısı Magath'ın en başarılı olduğu ve sevdiği işler..

Şimdi bu ikilinin şovu başlayacak.. Çift forvet.. arkasında Diego.. Jiracek.. kenara Pilar.. Kalede Benaglio derken güzel bir kadro kurdu Magath.

Wolfsburg bu sezon Şampiyonlar Ligi bileti için en büyük adaylardan birisi.

Hiç yorum yok: