18 Ocak 2014

"Futbolda Eşcinsellik"



Bu hafta arkadaşlarla yoğun mesai harcadık. Eşcinsel hakem Halil İbrahim Dinçdağ ile uzun ve keyifli bir röportaj gerçekleştirmenin yanı sıra Avrupa'da eşcinsel oyuncular ve kulüp başkanlarına merceği yakınlaştırdık. Bunların yanı sıra Oğuz Öztürk beş farklı bölgede görev yapmış Veysel Sarı'yı kaleme alırken Fırat Topal Demir Perde'nin unutulmuş efsanelerinde serinin sonunda Banik Ostrava'yı yazdı. Kaan Koç ise unutulan Futbol Tanrı'larına göz attı.







2 yorum:

designerk dedi ki...

Eşcinsel hakem Halil İbrahim Dinçdağ ile... illa eşcinsel diye belirtmeniz şart mı? çok yoğunsunuz, kafanız dolu falan filanda şu şekilde ünvanlar, tanımlamalar ve belirtmeler yaparken daha dikkatli oluverin. benim için o kişinin adı soyadı mesleği baya baya yetiyo. eşcinsel diye ayrıca belirtmeye hiç gerek yok. umarım yeni yeni bahaneler bulmazsınız. niyetinizden bağımsız yaşadığınız toplumun ne kadar 'hassasiyet' taşıdığının farkına varsanız ne güzel olacak.

Borges dedi ki...

Bugün belirtmemiz gerekiyor Çünkü yaşadığı her şey o önündeki "takı" nedeniyle oldu. Burada sorun hakemle değl her ne kadar memleketteki hakemliğe dair da muazzam yorummlar yapmış olsa da.. Bugün o önündeki takının bedelini ödedi, ve şimdi mücadele o takının bedel ödetmemesi üzerine. Haliyle belirtilecektir.. Bu bahane değil gayet de bilinçli tanımlanmış olduğu için açıklamasıdır sadece.