10 Mayıs 2008

Bundesligagillerin En Iyi Ilk Ücü.!




Almanyanin Bundesliga resmi dergisi Bundeligist futbolculara sormus, etmis. Kahn'indan Van de Vaart'ina kadar.. Dünyanin en iyi üc futbolcusu size göre kimlerdir ?. Ikinci Bundesligadan bir kac ismi konu disi ettim ama toplamda cikan sonuc en asagida yer alacaktir..

Arne Friedrich(Hertha Berlin): Birinci Siraya Dinamizmi ve Trikleri nedeniyle Christiano Ronaldo'yu koyardim. Ikinci siraya ben de inanilmaz hizli olmasi ve gol becerisi ile Thierry Henry gelir. Ücüncü siraya Messi..

Mathias Hain (Armina Bielefeld): Birinci Sira Christiano Ronaldo'nun. Ikinci siraya Frank Ribery.. Ucuncu ise Casillas.. Inanilmaz o ve henüz 26 yasinda daha..

Marcel Maltritz:(Bochum) Bendeki numara bir Paolo Maldini. 39 yasinda hala yüksek tempoda mac cikarabilen bir adam ve benim icin tüm zamanlarin en iyi oyuncusudur o. Inanilmaz teknigi, sürati ve azmi ile ikinci sirada Christiano Ronaldo. Komple bir futbolcu aslinda o. Kaka da keza ucuncu siradadir.

Frank Baumann:(Werder Bremen) Benim icin birinci sirada Christiano Ronaldo, ikincide Kaka ve son olarak da Luis Fabiano bronz madalyanin sahibi.

Timo Rost: (Hamburg) Bir numara Lionel Messi, inanilmaz iyi driblingi var ve bire bir de en etkili futbolcu. Numara iki Frank Ribery.. Üc Christiano Ronaldo

Christian Wörns: Messi,Kaka ve Christiano Ronaldo benim üc favori futbolcum. Ofansif anlayislari ,teknikleri ve driplinkleri inanilmaz.

Ivica Grlic: (Duisburg) Christiano Ronaldo'nun hemen hemen olmasi gereken bütün yeteneklere sahip oldugunu düsünürüm.Surati,teknigi, driplinkleri ve hepsinden de önemlisi icgüdüsü.. her zaman dogru noktada dogru zamanda oluyor.. 2- Lionel Messi.. Yüksek teknik, dripling ve onun herkesten fazla zamani var kendisini gelistirmek icin..3 Kaka.. Inanilmaz teknige sahip. Orta saha rejisi ve her zaman golcüdür..

Ionnis Amanitidis (Frankfurt ): Lioenel Messi bir numara..Cunku o inanilmaz bir futbolcu.Teknigi ve hareket kabiliyeti üst seviyede.. 2-Samuel Eto'o. 3 Christiano Ronaldo..

Raffael Van Der Vaart: Ne duymak istiyorsunuz ? Messi,Kaka ve Christiano Ronaldo isimlerini mi ?Ben daha cok kendi takim arkadaslarimi koyarim bu listeye. Mesela benim takim arkadasim ve ayni zamanda benimle ayni ülkeden olan Joris Mathijsen. Ya da kalecimiz Timo Rost.Ve elbette Ivica Olic.. Avrupa Sampiyonasi basladiginda ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

Robert Enke (Hannover 96): 1 Kaka. Muhtesem teknige sahip. 2 Lionel Messi.Inanilmaz bir top kontrolü ve top ile beraber cok suratli. 3 Wayne Rooney..

Mario Eggimann:(Karlsruhe): 1 Kaka.. Bosuna dünyanin en iyi oyuncusu secilmedi. Ofansiv bir orta sahanin sahip olmasi gereken her seye sahip. 2 Didier Drogba.. Onun lakabi "hayvan". ve bu daha cok ingiltere Premiere liginin gol krallarina verilen bir isim. Dünya capinda bir yildiz o. 3- Raffael van Der Vaart.. O icgüdüsel olarak dogru seyi yapar her zaman. Golcü ve ayni zamanda takim oyununu seven..

Bernd Schneider:(Leverkusen) Su an icin gecerli olmak kaydiyla Cesc Fabreagas, Michael Ballack ve Christiano Ronaldo.

Oliver Kahn:(Bayer Münih) bir numarada yillar yili ayni seviyede oynayan meslektasim Buffon var.Ribery cok hizli iken dahi teknigini konusturan olmasi nedeniyle ikinci sirada ve elbette Kaka.. inanilmaz yaratici bir oyuncu.

Tomas Galasek:(Nürnnberg): Kesinlikle en az on oyuncu sayabilirim. Simdi hislerime güvenip size üc isim cikarmaya calisayim. Birinci Sirada Lionel Messi . ikinci Sirada Ronaldinho ve ücte de Christiano Ronaldo..( arkadas biraz barcali gibi )

Stefan Beinlich:(Hansa Rostock) Bastian Reinhardt inanilmaz güclü karakteri ve insani yönüyle bende numara bir..Ikinci sirada ise Andrea Pirlo ve son olarak Didier Drogba..

Marcelo Bordon:(Schalke) Birinci sirada memleketimin ve ayni takimdan geldigim oyuncusu Kaka duruyor.. ben onu cocuklugundan beri bilirim ve o zaman dahi onun cok iyi bir oyuncu olacagini düsünmüstüm. Numara ikimde ise Lionel Messi .Inanilmaz iyi driplingleri olan ve cok yüksek tempoda, süratta dahi teknigini konusturan bir isim. Numara 3 Robinho.. Messi soylediklerim bunun icin de gecerli ve eski formuna döndü bu sene..

Fernando Meira (Stutgart) bendeki sira kisaca söyledir 1 Christiano Ronaldo,2 Lionel Messi 3 Cesc Fabreagas.

Marcelinho (Wolfsburg): 1 Arda turan, 2 Recep Cetin, 3 Erhan Önal.. hehehe saka lem saka. Ne alaka hem ? Neyse devam edelim. diyor ki "kaka benim icin numara bir.O mevkisinin bana göre en iyi adami. Arkasindan gelen isim Robinho.. Golcülügü ve asist becerisi ile .. Ve elbette Christiano Ronaldo..

Reiner Plasshenrich:(Dortmund) :Frank Ribery, Lionel Messi ve Kaka.


Jörg Emmerich:(Erzgebirge Aue) Ücüncü sirada Frank Ribery..Ikinci Sirada Kaka ve en önde Michael Ballack..

Selim Teber:(Hoffenheim) Numara bir Lionel Messi.. 2 Christiano Ronaldo ve 3 Cesc Fabreagas..

Genel sonuc soyle:

1 Christiano Ronaldo

2 - Lionel Messi

3- Kaka

4- Ribery

Benim siralamamda ise Messi ilk sirada yer alir ,arkasindan hemen Christiano Ronaldo gelir.. Sonrasi karisik cok.. Sadece Ribery'nin önüne her zaman Bremen'in Diego'sunu koyarim.

Hiç yorum yok: