2 Temmuz 2008

Lanet Devam Ediyor..



2000 yilinda Leverkusen takimi ile Sampiyon olamiyor, ikincilikle yetinmek durumunda kaliyor..





2002'de Sampiyonlugu kaciriyor ki öyle böyle degil.. Kirsten sakatlanmis, Neuville keza öyle ve hepimiz yildiraybastürlü leverkusenliydik, deli gibi küfrediyorduk genc berbatova.. Ben neyse de Güntekin Onay kendisine gelememisti..



2002 ve DFB Kupasi yine finalde Ballack kupasiz..



2002.. Zidane'in muhtesem volesi ve yine Ballack kupasiz Sampiyonlar Ligi Finali..



Kabus gibi bir yildi onun icin 2002. Dünya Kupasi finali ve onun golüyle finale cikan takim malasef cezali olup oynamamisti.. Kisfmet..



2004.. Bremen costu, Klose,Klasnic derken Ballack yine ikinci oluyordu Bayern ile.. Sonradan telafi etti gerci bunu ama onun istedigi uluslararasi bir kupaydi.. Yillar sonra herkese anlatabilecegi türden. Bayernle sampiyon olduk oglum biz dese, cocuk hemen Bayernle kim sampiyon olmadi baba der.. Elbette ballack bu fotoya bakip "ben" diyebilir..



2007.. Chelsea ile yine bir ikincilik..




Keza 2008 ve yine Chelsea.. Yine ikincilik..



Sampiyonlar Ligindeki ikinci finali ve yine bir "ikincilik"..




Ve yine Final.. Yine bir Ikincilik..


Öyle oldu ki koca Almanya kendisini dahi unuttu Ballackin bir daha kupa alma ihtimali nedir onun derdine düstü. Adami takdir ederim, Kazandiran bir adamdir mac icerisinde.. Orta Saha oynar ama öyle goller atar ki tam yerinde ve zamaninda.. Milli takimda Kloseden 41, Ballack 38 gol atmistir.. Bu yüzden tekniksizligi, kabzimalligini unutturacak düzeyde Liderligi, kazandiran son dakika golleri ve kilit acma eylemleri nedeniyle önemli bir futbolcu haline gelmistir. Her daim takdir ederim ama iste Klosenin ceyregi etmez gönlümde, o cok baska.. Elbette böyle dramatize edilince "yahu kazansin artik bir kupa" demisligimiz vardir.. Velakin sürekli final oynamak ile de yetinebilmeli bir insan.

4 yorum:

a.c. sedef dedi ki...

yanılmıyorsam bu sene 4 toplamda 8 tane falan gümüşü var.ben gıcığım adama ama bu kadar da olmaz ki arkadaş.

şu finalleri kazansa yeni beckenbauer falan diye anılırdı.

Beercholic dedi ki...

eee adam 13 numara giyerse böyle olur.. :D

Semt Aşığı dedi ki...

Şerefli 2cilikleri var hep amcanın :)

Blogspor dedi ki...

Ve hala yaşıyor.Helal olsun =)