28 Kasım 2008

"Müller Raus.!"




Schalke kendi evinde 40 Milyon Euroluk adamini evinde birakip gelen Manchester City'e yenildigi vakit devre arasinda mikrofonlar Müller'e uzatiliyor.. Onun da cevabi teknik direktörün buna mantikli bir aciklamasi olmasi seklindeydi.. Oysa taraftar cok daha baska bakiyor ve mac icerisinde su tezahürat yükseldi..

"Müller Raus". (Müller disari)

Bilincli bir Schalke taraftari. Ben ezelden beridir sevmem Müller'i. Blogun ilk postlarinda cokca defa söylemisimdir Schalke bu adam oldugu sürece basariya uzak kalacaktir.. Hamit gibi bir adamin bonservissiz gitmesinin nedeni Müller'dir. Lincoln'un takimdan uzaklasmasinin nedeni Müllerdir.. Mesut Özil'e artistik yapip "kim verecek sana o parayi bekliyoruz bakalim" dedikten sonra genc yildizini kaybeden adam yine Müllerdir... Her iki türkü de yakindan takip ettigimiz bir yana Lincoln gelecek mi diye yatip kalktigimiz dönemde de sürekli demeclerine göz attik.. Bu kadar basarisiz bir adam olamaz iken teknik adamin kabahati nedir ? Onu getiren kimdir..

Simdi bir Yönetim-Teknik adam yazisi var iken bizim ülkemizde olanin tersi burada gerceklesiyor.. Kimse yemiyor, herkes dogru yere öfkesini kusuyor..

"Müller disari" diyor..

Teknik adam bir yerde Sampiyon olur, diger yerde kovulur... cokca defa basarisinin altinda yatan her zaman yönetimdir.. Bunun da aciklamasi gece gec saatlerde..

2 yorum:

dchetin dedi ki...

herkes hoeness olamıyor tabi.

Adsız dedi ki...

Bizim gibi değil işte. Bizde ne cahil ne yöneticilikten nasibini almamış başkanlar vardır ama kimse çıtını çıkaramaz. Örnek çarşı dünyayı yakar da bir Demirören'e git diyemez. Sonra bende inanamam türk taraftarının samimiyetine. Rant sağlamadığına...