9 Aralık 2008

Kahn ve Cin.!



Acaip seviyorlar bu adami orada. Neden ,bilmiyorum.. Biraz iri yari ondan midir nedir anlamis degilim. Sevgili Kahn Cine gidiyor, Bir tv Showunda yetenekli gencleri belirleyecek.. Ciddiye almis bu isi Kahn. Mart'da baslayacak yaza da finali var. Ingilizce konusacakmis da haberin ayrintisi takildi. Diyor ki 60 ile 160 milyon insan tarafindan izlenecekmis. 60 nere 160 nere ? Yani arada 100 milyon oynuyor, bilmiyoruz desene kardesim suna..

Babam da eskiden derdi, kac kilosunuz efendim diye sorduklarinda 80 ile 100 arasi sallanip duruyoruz.. Oha yani... bu da ona benzemis..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hocam cinin nufusunu bilmiyorsunuz heralde, 60 ile 360 milyonun arasindaki farkin bile onemi yok belli olmuyor bu isler burda. sirf bu olimpiyatlar icin evleri surulen ya da devlet tarafindan kamulastirilan, satin alinan nufus sayisi 56 milyondan fazlaydi yaz sonunda ajanslarda gecen haberlere gore, isin traji komik yani bu 56 milyonluk nufustan devlete dava acabilen evimizden barkimizdan olduk bu suruldugumuz yeni evlerde memnun degiliz diyebilen kimse cikmadiki devlete dava acma diye bir durum soz konusu deil burada zaten.

Borges dedi ki...

;)

1.3 milaar nufus.. biliyoruz yani nufusunu da 60 milyon ile bunun iki katindan fazlasi ihtimal dahilinde ise yine de tuhaf kaciyor.. Hani 1 milyar mi yoksa bir milyar iki yüz milyon mu deseler ,olabilir.. 56 milyonun 56 milyonundan da ses cikmiyorsa cok baska bir sorunu ortaya cikarir, insanlarin tamaminin ayni sekilde tepkisiz kalmasindan ziyade tamamina etkiyen bir durum söz konusudur gibi..