14 Aralık 2009

Kurtarici.!



Inanilmaz.. Van Gaal yatsin kalksin bu adamin alindigina sükretsin.. Elbette son bes macin besinde de gol atan Gomez ya da ortalamanin üzerine cikan Schweinsteiger performansi filan da önemli ama bu cok baska.. Sakatligi süresince bayern yerlerde sürünmüs ve iyilesir iyilesmez takimi ayaga kaldirmistir.. Hirsi,mücadelesi bir yana öyle etkili bir performans gösterdi ki takimin tek basina kendisine gelmesini saglamistir.. Bir de pek kimsenin farketmedigi Badstuber ayrintisi da önemlidir ve "kurtarici" sifatina yakisir eylemlerde bulunmustur. Tuchel'in de mentoru olan mart ayinda vefat eden babasinin o güzel kimligini de üzerinde tasiyor bu genc yasinda.. öyle olgun ve öyle gelecek vaad eden bir futbolcudur..

Velhasil Olic'li Bayern durdurulmaz bir takim olma yolunda ilerliyor..

4 yorum:

cikkoleite dedi ki...

Canli izleyenler farketmistir.Bu adam sahada inanilmaz kosuyor.Allah göstermesin ama bir gün sahada kriz geciricek sanki.Sahada provake edilmedikce durdurmaniz imkansiz.Sezon basinda alinan oyuncularla arka plana atildi ama onun yavas yavas ön plana cikacagini cok iyi biliyordum.Ayrica gecen sezon devre arasi anlasilmasindan dolayi Van Gaal transferi degil,Hoeness transferidir bence.Sadece kendine oynamaz,yanindakileri de hareketlendirir.Gecen sene Guerrero,bu sene Gomez cok atar onun sayesinde.Zaten onun dönüsü ile Gomez hemen kipirdandi.

Borges dedi ki...

Cikozi: O kesin, bu bir hoeness transferidir. Olic oynadigi her takima katki yapabilecek konumda bir insan lakin süper yildiz seviyesine ulasamaz. Öyle kosuyor, öyle cabaliyor ki bir takima katki yapmamasi cok zor ki golcülügü, yipraticiligi ve teknigi de ayri degerlendirilmesi gerekir. Juventus macinda sakatlandigi icin degil sahada bittigi icin degistirilmesini istedi.. Bence bonservisi olmadan alinan cok güzel bir oyuncu/yatirimdir. Verdiginden kat ve kat fazlasini almistir bayern olic konusunda.

varol döken dedi ki...

30 yaşında hala genç ve gelecek vaadeden bir futbolcu olarak adlandırabilir miyiz borges?

o zaman ben de şu erken emeklilik planlarımı bir daha gözden geçireyim:)

Borges dedi ki...

Varol Döken: benden kaynaklanan bir yanlis anlasilma olmus. Badstuber genc defans oyuncusudur ve gelecek vaad eden Olic degil Leverkusen'de takimi kurtaran golü atan diger "Kurtarici" badstuber ki dogal, ben iki konuyu bir posta sigdirmisim..