13 Şubat 2010

Bayern Münih - Borussia Dortmund



Grünwald stadi.. 1971/72 sezonundan.. Müller'in dört gol attigi, Beckenbauer, Hoeness,Breitner'in kadroda oldugu yeni dönemin baslangici.

Bugün Bayern-Dortmund oynuyor.. Son yillarda Bayern nedense Dortmund engelini oldukca kolay asiyor. Öyle ki sürekli fark atarken görüyoruz üstelik bu farkli skorlari yenilmek nedir bilmedikleri evinde de aliyor.. Bu sezon Dortmund kendi evinde üc takima yenildi. Gecen hafta Frankfurt, iyi oynadiklari ama sonuca etkiyemedikleri Schalke ve fark yedikleri Bayern..

Nasil ki Bayern Münih Hamburg'u yenemiyor, Dortmund'u da nedense bir o kadar kolay geciyor.

Simdi 8 mactir sürekli galibiyete kosan bir Bayern ile iki mactir yenilen Dortmund. Bayern Sampiyonlugu istiyorsa bu maci almak durumunda ve fakat iki haftadir zirveden uzaklasan Klopp'un Dortmund'u da Sampiyonlar Ligi bileti istiyorsa mutlaka bu zorlu deplasmandan puan cikarmalidir. benim aklim degil de kalbim biraz da Klopp'dan yana..

Dortmund'da sakatlar iyilesti ki her bir sakat bir puanina neden olmustur basta kaleci Weidenfeller'in dönüsü, Bender...

Bayern'de ise soru Ribery'nin oynayip oynamayacagidir. Müller ve Olic yine ilk onbir baslayip Ribery sonradan girecketir Öyle bir form tuttu ki formda Ribery bile iceriye zor giriyor Bayern Münih'de..

Hadi bakalim..

Bayern: Butt – Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber – van Bommel, Schweinsteiger – Robben, Müller – Gomez, Olic

Dortmund: Weidenfeller (Ziegler) – Owomoyela, Hummels, Subotic, Schmelzer – Bender, Sahin – Großkreutz, Kuba – Barrios, Zidan

1 yorum:

MuL€ dedi ki...

ribery 11de..