25 Temmuz 2010

Schumacher-Kahn.!



Schumacher ve Jasmin..



Kahn.. Svenja..

Sizden kalmadi be dostlar..

10 yorum:

Temur dedi ki...

Köpke'yi tek geçerim

drizzt dedi ki...

90ların başından beri futbolu takip ediyorum izlediğim en iyi alman kaleci kahn'dır. hatta buffon ile beraber beğendiğim en iyi kaleciden biri dünya da (izleyebildiklerim içinde). alman futboluna karşı sempatim olduğundan kahn her zaman 1 numara olmuştur gözümde. bana göre dünyanın en iyi kalecilerini çıkaran ülke olmuştur geçmişe yakın geçmişe ve günümüze bakarsak.

bahtiyar dedi ki...

bir bodo illgner vardı, ne oldu ona?

marco dedi ki...

bodo ilgner'i ayrı severdim.

Borges dedi ki...

genelde Ilgner'i seven Köpke'yi sevmez ya da tersi. ben de Temur gibi Köpke'ciydim daha cok..

QuaresmA dedi ki...

aumann reis'i unutmayalım.

ASVALTTAICENLER dedi ki...

bu ulkede hala yasamakta olupta ahmet kaya kadar olmasada kurt oldugu icin PKK damgasi yiyen adamlar var. ben trakyaliyim,istanbulda buyudum hayatimda mersinden oteye gitmedim bu empati yapmama herhangi bir sorun teskil etmiyor, ozellile yurt disinda yasiyorsaniz gelisen olaylari cok daha mantikli gorebiliyorsunuz. benim cok kurt arkadasim vardi, arkadastan ote dost.. onlarla olumune heryere giderim, PKK liyla hic tanismadim tanisirsamda ne yapacagimi bilmiyorum, once konusurdum heralde.. sonra bende dusunduklerimi soylerdim, ama kavga etmezdim.. korktugumdan falan degil sadece bunun mantikli yol oldugu icin yapardi, bu ulkede yilmaz erdogana PKK damgasi vuruluyor.. neden? cunku kurt ve basarili, birileri bu adamlarin halkin sevdigi kisilikler haline donusmesini istemiyor, onlardan nefret ettirmek istiyor, bizim "milliyetci" toplumumuzda basin ne yayinlarsa kaynak, gozetmeksizin herseye inaniyor.. ben kor milliyetcilikten cok yasasin halklarin kardesligi diyorum, ataturk gibi yurtta sulh cihanda sulh diyorum. ben ulkemi seviyorum, kurtleri, cerkezleri, arnavutlari, lazlari,alevi herkesi seviyorm ama bu sorunlarda adam oldurmekle, kavgayla, teke tokatla cozulmemeli, bi nereye gidiyoruz yahu.. kusura bakma ahmet kayanin altina yorum bolumu acmamissin, yayinlarsan sevinirim..

Borges dedi ki...

ASVALTTAICENLER: YOrum yok cunku burada Ahmet Kaya üzerinden dönen farkli tartismalar gercek bir ahlaksizligi yok sayiyor, gecistiriyor. Bir Gazete, bir insanin üzerine gitmis, "yalan haber" yapmis, foto montaj.. Dolayisla bu Ahmet Kaya tartismasi icerisinde eritiliyor. Bu sefer böyle olsun istedim. Biraz da sessizlik büyütsün gercekleri.

Deniz Tuna dedi ki...

o gün çatal bıçak fırlatan, g.t korkusu ve k.ç yalama telaşı ile çalan 10. yıl marşını alkışlayan şerefsizleri yukarıdan söve saya kalaylayarak seyrediyordur üstad. o şerefsizlerden hiç birisi onun kadar bu memleketi sevmedi.

ASVALTTAICENLER dedi ki...

serdar ortac .nesi askerden kacmak icin basvurmadigi .nelik kalmadi daha sonra cikti o olayli gunde 10. yil marsini haykira haykia soyledi.. kimsede ona catal bicak firlatmadi, ben olsam o catali bicagi asil ona atardim...