22 Ocak 2011

Freiburg Çöktü.!



Ne oluyor lan ? Bu ligin içerisinde teknik adamlık başarısı bir yana karakter olarak en ama en çok sevdiğim iki hoca vardır. Birisi malumunuz Skibbe.. Diğeri ise henüz Türkiye'ye gelip absürd bir mauamele ile karlılaşmadığı için farkında olmadığınız Freiburg teknik direktörü Robin Dutt.. Misal Slomka daha başarılıdır ama ben Dutt'u daha çok severim ve tanısanız siz de keza..

Ve fakat Skibbe gibi Robin Dutt da sakatlıklar konusunda dehşet bir şey yaşıyor. Dün 14 idi ve bugün 15.. Tam 15 oyuncusu yok.. Grip salgını bir yana sakatlıklar derken yuh... Ne gol kralı Cisse ne bizim Ömer Toprak.. Kimse kalmamış takımda. Allahtan devre arası Schalke'den Jendrisek'i aldılar da forvet var ve ona bir şey olsa yedeği hiçbir şekilde yok..

Freiburg yenerdi şu zamanda İlkay'sız Nürnberg'i. 14 olunca her şeye rağmen beraberlik dedim ama 15 olunca artık ne olacağını kestirmek gerçekten güç.. Yine de Freiburg toplamda oyuncuya değil sisteme/teknik adama bağlı bir takım olsa da işleri zor.

7 yorum:

nusr@emre dedi ki...

2 sene önce Florya'da baş gösteren salgın demek Bundesliga'ya da sirayet etti..

Nihat ONUR dedi ki...

Borges ,Ömer TOPRAK ismini duyunca bir GS lı olarak çok heyecanlandım zapatadan önce bizim asıl saglam ayagı pas yapan bir stopere ihtiyacımız var !!
Almanyadaki genclerimize yönelik Adnan Sezgin+GS'ın transfer politikası,Taner,Cenk ,Ekici sürecini yazarsan zevkle okuruz .
Saygılar

Kadir Metin Akbaş dedi ki...

ne olursa olsun freiburg çıkacak ve aslanlar gibi mücadele edecek.

Borges dedi ki...

Nihat ONur: parça parça işliyoruz aslında. Taner ve Ömer'in üzerinde duruldu ama olmadı. Gelişme olursa eğer...

Yusuf dedi ki...

Umarım..

www.muziklisohbet.com

sedat dedi ki...

Teşekkürler Borges. Sayende 1.60 oranı çaktık. :)

http://sedatabinintavsiyeleri.blogspot.com/2011/01/hafta-sonu-mesaisi-2_22.html

Sade dedi ki...

ingiltere almanya gibi liglerde de bu sakatlık olayları abartılı bir şekilde önümüze gelmeye başladı. Abartı geçmiş yıllara orandır. Oyuncular artık daha fazla kondisyona ihtiyaç duyuyorlar ve tam amanası ile profesyonel bir yaşantı sürmezlerse ya da aşırı yükleme ile karşılaşırlarsa vucut bir yerden iflas ediyor. bunu sadace almanya , türkiye, ingiltere diye ayırmamak lazım. oyuncuların direnç noktaları zorlanıyor, modern kölelikten farkı kalmadı olayın. Esasında bunun üzerine güzel bir yazı yazılabilir sevgili borges ;)