1 Haziran 2011

İvan Perisic Dortmund'da.!



Belçika'da yılın futbolcusu seçildi İvan Perisic.. Dortmund 5 buçuk milyona bitirdi işi. 27 maçta 16 gol 8 asist.. ofansif golcü bir orta saha.

Frikikler muhteşem ya hemen Dortmundlular sevinmeye başlamış.. 'sonunda penaltı atacak birisini aldık' diye.. Kafa da şahane olsa gerek zira atılan gollerin yarısı kafayla.. Videolarına bakınca gerçekten Dzeko'nun ikizi gibi duruyor adam. Bunları boşverelim ve önemli olan ayrıntıyı sunalım.

Yaş 22. Fiyat 5,5 milyon. Bu beşin yanındaki buçuk öyle bir şey ki bu futbolcuyu Dortmund'da son dokuz yılın en pahalısı yapıyor. Bu da şampiyonlar ligi parasının getirisi olsa gerek:)

Israrla ve inatla belirlenmiş olan planın doğrultusunda hareket etmeye devam eden bir kuluptür Dortmund. Lost gibi olmamış kendilerini bozmamışlardır. En azından şimdilik ve fakat acilen bir tecrübeye ihtiyaçları vardır Şampiyonlar Liginde mart ayını görebilmeleri adına. Klose diyeceğim ama Milan,Lazio Everton derken avrupanın yarısı adamın peşinde.. Bir tecrübe.. şart.!

3 yorum:

alperensaylar dedi ki...

"...Lost gibi olmamış kendilerini bozmamışlardır..."

gece gece abi:))

ama helal olsun dortmund'a. nuri gitti ama sempati gitmedi. 90 lardaki dortmund'u sevmezdim ama bu dortmund bambaşka

Adem dedi ki...

200.000 $'a Trabzonspor almamıştı.

http://www.cezasahasi.net/2010/12/ivan-perisic.html

mre dedi ki...

Galatasaray 5 milyona Stancu'yu aldı. Bizim 5 milyon € Batı Avrupa'nın 2,5'una falan mı eşdeğer anlamıyorum ki? Sahte para falan mı veriyoruz? Ayarı mı düşük bizim paraların?