3 Kasım 2011

"Bu senin için oğlum"



Yaşlanıyor muyum nedir böyle ? Sonradan doğru olmadığı yanlış tercümenin kurbanı olduğu açıklansa da Carvalhal yazısı etkilemişti beni. Yanlış olduğuna çok sevindim. Bugün TRT Spor'da Arda Turan'ın kaza yaptığı "son dakika" şeklinde yayını kesip girince o haberin içeriğini beklerken çekilen ızdırap çok kötüydü.. TRT ne olur bir daha bunu yapma, ailesi var, bizden çok sevenleri var, olacak iş değil bu. Lütfen.. Arda ve Carvalhal'da şanslıydım ama burada kurtuluş yok işte..

Doncaster Rovers - Middlesbrough maçı.. Doncaster'li oyuncu Billy Sharp'ın iki gün önce iki günlük çocuğu ölüyor. Doncaster'da menajer tanıdık bir isim:Dean Saunders.. Normal koşullarda oynamaması gerekir iken oyuncu bizzat Saunders'a gidip oynamak ve oğlu için gol atmak istediğini söyledi, ne yapabilirdim ki diyor Saunders..

25 yaşındaki Sharp maça çıkıyor Middlesbrough karşısında muhteşem bir vole ile golünü atıp formasını kaldırıyor yukarı doğru

"Bu senin içindi oğlum "

Normal koşullarda bilirsiniz ki bu dünyanın belki de en üzücü gol sevincinin karşılığı sarı karttır ama hakem burada dünyanın en güzel yanlışını yapıp kartına dokunmuyor bile..

Üstelik attığı gol öyle muhteşem bir vole ki kesinlikle oğlunun bunda bir payı var.. Şuradan izleyebilirsiniz golü.

Velhasıl futbol bu işte..

2 yorum:

burakturkel dedi ki...

bunu bayern munchen macinda sonradan oyuna girmeyi reddeden tevez ile karşılaştırasım var. her ne kadar mutsuz, geçmişinde bir şirketin kölesi olsan da profesyonellik gereği yanlıs yaptı. bu adam gerçek bir profesyoneldir. tebrikler.

emretrn dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=gD0_RQoiVG0

buradan daha kaliteli izleyebilirsiniz..

konuyla ilgili ise şunu diyebilirim..maalesef top-class sayılabilecek futbolcular paranın esiri olmuş.. hemen akıllara tevez olayı gelmesi şaşırtıcı değil..

billy sharp ise her ne kadar bu yazıları okuyamayacak olsada her anlamda doğrusunu yaptı.. belki maça çıkmasa ingiltere'de 1-2 satırla gazetelerde yer bulacakken şimdi manşetlerde yaptığı hareket konuşuluyor.. işte futbol budur