23 Şubat 2012

Rehhagel Mucizeleri



Söylemenize gerek yok, çok kötüyüm. Bildiğimi dahi unutuyorum, Bremen'e Berlin A'ya B diyorum neden? Hiçbir fikrim yok.

Dünya Kupası boyunca Lig Radyo'ya bağlandık. İlk telefon bağlantısında inanılmaz heyecanlanmıştım ama sonra Ali Ece ve Mustafa Sapmaz'ın tecrübesi ile arkadaş arası muhabbete dönüştü, geçti gitti. Sonra TRT Spor'da "Almanya'dan Futbol" a yorumcu oldum 3 program. Hiç böyle heyecan yapmamıştık. NTV Spor'da "Yensen de Yenilsen de" aynı şekilde çıktık ama oradaki Bağış Abi'nin ve Banu Abla'nın tecrübesi bir yana kalabalık bir grup olduğumuzdan lay lay lom geçti gitti .. Lakin bu tek başına kamera karşısında monolog çok kötü..

İkidir yapıyorum rezil performans. anlatacaklarımın yarısı uçup gitmiş bazen çok bariz hata yanlış şu bu.. oy anam oy..

Haftaya da olacak ama böyle kötü olmamasını diliyorum:)

13 yorum:

Adam dedi ki...

Bence çok kötü değil. İlk kez seminer verdiğim zamanları hatırlattı bana.
Ben de çok kötü olduğumu düşünüyordum.
Zamanla çok daha iyi olacaktır.
Bu kadar iyi yazan bir insan iyi bir anlatıcı da olabilir :)
Devamını bekliyoruz.

Unknown dedi ki...

Aga karsina birsini alsan, o sorsa sen yanitlasan, biraz dogallik katsaniz.. O olmaz ya dogalsindir ya da degil.. PC lion da yapiyor buna benzer birsey onlarda cok stresli gozukuyor..

Sosyal medyanin dezavantajlari oldugu gibi avantajlari da var. size onerim; bir kac arkadas toplanin bir eve, mutevazi raki sofranizi kurun, kameralari odanin yuksek noktalarina yerlestirin ve hem icin hem anlatin, diliniz trt kusagi dili olmasin, biraz bizden olsun, herkes kenan isik gibi poz verip konusma zorunlulugunda hissetmesin. arada argo lafta kacabilir agizlardan.

Milletimizn her zamanki gibi hassas oldugu su gunlerde avrupa futbolundan baslayin konusmaya, hatta bana kalirsa hep avrupada kalin.. Hic ugramayin bu taraflara..

Saglicakla.

Borges dedi ki...

Bu bir başlangıç. İleride misafirlerim de olur geyik de olur ve sanırım bir daha böyle olmaz. İnanın bu tek başına anlatım diğer bütün tecrübelerden çok daha başka bir şey. soru cevap ve yanında bir insan olsa elbette çok başka olacak... ki yakında dediğim gibi o da olur diğer başka sürprizler de..

Unknown dedi ki...

Borges, sen Ali Ece'yi de, Bagis erten'i de tek basina kamera karsisina oturtsan, hadi anlat desen adamlar 2. dakikadan sonra tikanir kalir yahu.

Insallah dedigin gibi konuklar kisa zamanda katilir.. Karsit gorusler daima iyidir. sen raki sofrasini aklinin bir kenarina yaz, ordan ekmek cikar :)

fkerim dedi ki...

abi severek izliyoruz :D:D yıllarca muhabirlik yapmış emek ege bile tek başına yaptığı programlarda çok zorlanmıştı. sende de o kadar olacak yani ama boşver senin samimiyetin yeter be abi:) hatta sen konuşmasan bloğundaki yazılar alt yazı olarak geçse biz yine de izleriz :P

Borges dedi ki...

asvalttaicenler: Sorun şu ki dışarıdan baktığında çok kolay görünüyor aslında ama öyle oturttuğunda yanında soru soracak, zorlandığında topu atacak birisi de olmayınca işler çok zormuş, onu anladım ben.

fkerim: Eyw. Ama böyle değildir ya benim muhabbet.. haftaya daha başka olur diyorum(umuyoruz.pp)

fkerim dedi ki...

abi valla blogu okumaya başladığım sıralarda dedim kimmiş bu orhan uluca. sadece google da bi kaç resim filan var onlarda aynı resimler zaten :) sonra trt3 ntvspor filan seni görmeye başladık mutlu oldum şahsen. futbolu bilen izleyen okuyan ve en önemlisi tarafsız birini ekranlarda görmek güzel oluyor. bizim gibi araştırmayı çok fazla sevmeyen insanlar iiçin blogger lar nimet hele bide videolar yaparaktan okuma zahmetinden de kurtarıyorsun artık:) yemede yanında yat bi durum:D saygılar....

varol döken dedi ki...

arkada fon müziği eksik orhannnn, dayayacaksın bajar'ın ogit'i bak bakalım bir daha yapabiliyor mu:) bu arada arada izmir'e bağlanın, futboldan anlamadığım için heyecan yapmam ben, hele bir de bir şişe jack gönderirseniz sabaha kadar konuşurum:)

Borges dedi ki...

arkaya fon müziği bak fena fikir değil. Misal ben Sarah Brandner'i anlatırım, arkada bir Farid Farjad filan fena fikir değil bak:)

Gel buraya da beraber çekelim şu videoları, istediğin viski olsun senin:)

Borges dedi ki...

Her türkü öneriye de açığız beyler buradan olur mailden olur güzel olur:)

Sarp Dirican dedi ki...

Orhan Abi daha yeni yeni ekran karşısına çıkıyorsun ve yalnız çıkıyorsun. Senden şu anda Özal gibi bir İcraatın İçinden performansı beklemek yanlış zaten :) Ama Özal'ın yaptığını yapıp eline bir kalem alabilirsin. (ki yapmışsın ama sallayıp bırakmışsın, sürekli elinde dursun) İyi bir konuşma enstürmanıdır kalem. Son olarak: hiç fena bir başlangıç değil :)

bss dedi ki...

ilacını söylüyorum orhan abi,dideral.nabzını stabil tutan,heycanlanmayı kesen bir ilaç.ayrıca konsantrasyonunu da çok fazla kuvvetlendiriyor.aslen kalp hapı ama bu gibi durumlarda çok işe yarıyor.

Borges dedi ki...

bsS: yok yahu o kadar sallamıyorum ben bu durumu. Üstelik sorun heyecan değil ciddi anlamda yanında bir insan olmadan bir şeyi anlatma becerisidir. varsa şöyle güzelinden yetenek hapı bak onu alabilrim:))