18 Mart 2012

Saygısızlık mı ?









Maç esnasında ve özet görüntülerde bu hareketi rakibe saygısızlık olarak yorumladı Alman Spikerler.. Bunun neresi saygısızlıktır ki?

Frikik var ve Kroos da Ribery de etkili vuruyor, kim atacak Taş-Makas-Kağıt oyunu ile belirliyorlar. Daha önceden Gladbach'lıların yaptığı gibi.. Saygısızlıkla alakası yok ve aynı zamanda diğer ayrıntı da önemlidir.

Franck Ribery takımın yıldızı. Bayern'de Kroos'dan daha eski, beşinci yılını dolduruyor. Buna rağmen genç arkadaşına "Çekil, ben kullanacağım" demiyor ve böyle bir oyuna girişiyorlar. Sonucunda yine o kullansa da bence bu güzel bir ayrıntı Bayern adına.

Hertha maçının bir diğer önemli ayrıntısı ise Robben'in penaltıyı Gomez'e bırakmasıdır. Nadiren böyle jestler yapan oyuncu attığı ilk golde olduğu gibi egoistliğinden kolay kolay vazgeçmiyor ki bazen onu vazgeçilmez yapan, müthiş golleri attıran da bu özelliği.

Hülasa Bayern bugünlerde çok neşeli: 7 gün 3 maç 20 gol.. salı günü Hayatım Futbol'a yazıldı Bayern..

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Hatta yüzde tebessüm oturtan cinsten. Herhalde spikerlerin de Almanya'nın genelinde olduğu gibi bir Bayern antipatisi var

Celal Abbas dedi ki...

saygısızlık olarak adlandırmak doğru değilsede bu işe şu yöndende sanki bakılabilir. kaçkaçken bu hareket yapıldı tam bilgi sahibi değilim. diyelimki maçda skor tehlikede. o esnada bu atış taktik ne gerektiriyorsa o şekilde ve kişi kullanırdı. skorun rahatlığıda bunda etken. yoksa maçlarda bu görüntüyü daha sık görür olmalıydık.

g7mor dedi ki...

bayern taraftarı olmama rağmen bana da biraz saygısızlık gibi geldi maçı izlerken. sağdan robben, soldan ribery, ortadan kroos vurur olay kapanır. rakip zaten zor durumda, ellerinden bir şey gelmiyor, onlar tutmuş eğleniyor. barcelona'ya yapın aynısını hadi.
iki maça kalmaz feci çarpılacaklar.
(dost acı söyler kontenjanından).