6 Mart 2008

Porto Schalke Maci #2





Turun özeti budur, Manuel Neuer.. Bu sene oldukca sansizdi .

Schalke iyi dayandi, velakin macin bitimine bes dakika kala muhtesem bir gol yedi. Gol cok güzeldi. Lisandro Lopez cok güzel gol atti. Besiktasa karsi da cok iyi oynamisti. Onlarca porto maci seyrettim, hepsinde en iyi bu adam oynadi, hani tüm dikkatimi de hep Lucho Gonzales'e vermis iken..

Su sekilde bir dizilim vardi, notlar da Bild gazetesinden. Tiklayin üzerine...



Sürpriz Halil Altintop idi. Hafta ici elestirilerime kulak asmis ve Halil'i portekizcekonusangiller familyasina yem etmeyecegim borges efendi dedi koydu ilk onbire. Pek bir varlik göstermese de digerleri de ondan farkli degildi. Jones göze batti biraz. Porto iyi oynadi, biraz sansizlik, biraz da Manuel Neuer..

Turu gecebilir bir takim, önemli degil. Velakin kisilikli futbol oynayamadi. O gücü vardi aslinda. Bunun da birinci sebebi durduk yere teknik adama Ultimatom veren absürd menacerleri. Assauer kalsaydi kesinlikle bu Müllerden cok daha basarili olurdu. Bayern karsisinda ezikligin sebebi de teknik adamin 4-4-3 absürdlügü oldugu kadar Müllerin dengesizligi diyebiliriz. Bu mac da ölüm kalim maci oldugu vakit aman gol yemeyelim diye gecti gitti..

Ciddi bir degisim gecirmezlerse ceyrek finalinin figurani olmaya aday Schalke..

Hiç yorum yok: