15 Nisan 2008

Bayern'in Yeni Hedefi: Flamini



2004'de imzaladigi kontrat bes hafta sonra bitecek. Arsenalda Fabreagas ile beraber muhtesem bir ikili olarak yil boyunca göze batan fransiz oyuncuya bes yillik kontrat öneriyor Arsenal. Haftalik 70 000 Euro. Flamini ise daha fazlasini istiyor, takimin en cok kazanan oyuncularinin -Fabreagas,Gallas veya van Persie- aldigi kadar para..

Münih kentinde ise onu bekleyen, u-21'de uc kez beraber oynamis olan Ribery simdiden kollarini acmis durumda. Defansif orta saha icin Bayern'e en uygun isim oldugunu dusunuyor. Son zamanlarda futbolunu gelistirdigini ve Bayern'e katkida bulunacagina inaniyor. Keza Sagnol da ayni sekilde..

Kesenin agzini acarak yillar sonra Bundesliganin disina tasan Bayern, dogru is yaptigini anlamis durumda ve artik önemli yildizlari kadrosuna katmaya devam etmek istiyor.

Bayern Münih yildizlar toplulugu olmustur her daim velakin bu yildizlari Bundesligadan toplamistir. Makaay gibi bir yil öncesi Galatasaray'a teklif edilen, son anda 31 gol atarak kucuk capta atak yapmis avrupanin pek de gözdesi olmayan futbolcu, dönem itibari ile en pahali ikinci transferiydi. Ribery ve Toni harici Avrupada ses getirecek bundesliga disi transferlere pek yönelinmiyordu. Zira oynadiklari ligin en iyilerini kolay bir sekilde kadrosuna katabiliyorlardi bir zaman önce..

Velhasil isler biraz degisti. Ribery ve Toni'den sonra bu sene sonu da yildiz bir oyuncu Bundesligaya dogru adim atacaktir. Flamini ?

Neden oLmasin..

Hiç yorum yok: