25 Kasım 2008

Stephan Schröck .!



Muhtesem bir derbi olan Nürnberg-Fürth macinin bir ayrintisidir Stephan Schröck.. Sag bek oynadi derbide ama muhtesem bir acik olabilir.. Top teknigi üst,üst,üstttt seviyede. Resimleri bilgisayara aktaramadigimdan dolayi derbiyi yazamadim ama bunu es gecemem. Kim alirsa alsin kalibimi basarim stari olur takimin.. Fürth'ün tek golünün asistini yapti ki ben olsam kafadan sirtina 10 numarali formayi gecirirdim bu fosforlu sari ayakkabi giyen muhtesem bücürün.. Alin arkadasim, her kim ki sag kanadinda sorun yasiyor bu oyuncunun pesine düssün.. 22 yasinda henüz.. Bu sene sonu gitmemesi cok buyuk sürpriz olur, muthesem tek kelimeyle ve böylesini görmedim ben.. Philipp Lahm ile kiyasa sokarim o denli etkiledi.. Teknik olarak ondan da daha iyi. Anlatamam seyredilmemli kesinlikle..

3 yorum:

Alper Öcal dedi ki...

İlk fırsatta izleyeceğim.

Ama umarım bu performans derbiye özel filan değildir umarım. Bazı oyuncuların bu tür çıkışları olduğunu biliyoruz çünkü.

Borges dedi ki...

YOk Alper, bu adam bildigin 10 numara.. Bekten iceriye dogru topu kesisi, milimetrik ve oldukca teknik paslari, Pinola'yi yerlerde süründürmesi var ki görülmeye deger.. Yani bariz bir yetenek ki ayakkabi renginden topu ayagina alisina kadar görebiliyor insan.. yakin zamanda gelir bu ekranlara diyorum ben.

a.c. sedef dedi ki...

skibbe görüyor mudur acaba?