9 Mart 2009

Beklenen Son: Müller Raus.!



Schalke Menajeri Müller kovuldu. Burada cokca defa dile getirilmisti, müller oldugu sürece Schalkeden cacik olmaz diye.. Lincoln konusundaki tavrindan bu yana takip ederim, aldigi oyunculardan gönderdiklerine kadar tonla hata.. Rudi Assauer gibi bir adamin ardili olacak kapasitede degildi. Schalke tam da cikisa gecebilecek durumda yanlis adam secimiyle bir kac yila ve sokaga dökülen, Ze Roberto II'lerden Santchis paralarina ve giden Mesut Özillere kadar tonla zarar ziyan..

Schalke iyi bir menajer ile cok güzel bir yola girebilecek klup..

Bu arada bizim ülkemizde pek adi sani gecmez ama kluplerin hem sportif hem de ekonomik acidan kalkinmasina direk etki eden isimlerdir Hoeness,Allofs,Müller'ler.. BU yüzden ardili cok önemlidir, klubun belki de basarisinin kilit noktasidir su görevde olan insanlar.. Bu yüzden Hoeness sonrasi Bayern cok ciddi bir merak konusu..

2 yorum:

Fuzzy Logic dedi ki...

Sonunda gönderdin Müller'i Borges. Cok yanlis isler yapiliyordu Schalkede. Son Mainz macinda duran topdan yedikleri golü görünce Schalkede hic umut olmadigini anladim, öyle gol yiyen bir takim sampiyonluk felan kovalayamaz

cikkoleite dedi ki...

Seyirci Rutten´in de gitmesini istiyordu fakat o kaldi.Bence bu sene alinan oyuncularda Rutten´in de büyük basarisizligi var.Mesela Engelaar´i isteyen oydu adam neredeyse tek ayak ile oynuyor sag bacagi iptal adamin hic kullanmiyor.