2 Nisan 2009

Wolfsburg Seytan Ücgeni.!



Zamaninda Bermuda Seytan Ücgeni Stuttgart'da Löw tarafindan kurulmustu.. Simdi Magath Misimovic-Dzeko-Grafite'den olan cok baska bir ücgen kurdu Wolfsburg takiminda.. Grafite, altiosi penaltidan olmak üzere 18 gol 6 asist, Dzeko, Penaltisiz 13 gol, 8 Asist ve Misimovic 6 gol ve lakin bunun yanisira 14 asist ile bu ücgenin sefi konumunda..

Bunlardan ikisinin bosnali olmasi ise tamamen Türkiye milli takiminin sansizligi.

5 yorum:

seanpenn dedi ki...

türkiye de doğan bir boşnak olarak türkiye afrika ya gitmezse umarım bosna gider şimdiye kadar çektiği acılarla anılan bosna inşallah bundan sonra futbol u sinema sı ekonomi si ve daha başka şeyleri ile anılır

Kalenga dedi ki...

merhaba borges,

sanrupid.blogspot.com

adresini blog list'ine eklersen sevinirim, teşekkürler. :)

Ali Ece dedi ki...

Bizim yerimize Belçika, İsviçre gibi vasat ve ölümcül derecede sıkıcı ülkeler finallere gittiğinde içim yanmıştı, şimdi içim rahat. Tabii keşke Bosna Türkiye el ele gidebilse... Bosna, rahmetli Yugoslavya'nın insanların dinler, milletler üstü bir arada yaşama idealinin son kalesi olmasının yanı sıra oyuncu yetenekleri açısından Dzeko, Misimoviç, İbiseviç ve her an milli takıma dönmesi gündemde olan Salihamidziç'i ile AVrupa'Nın yeni Brezilyası potansiyelinde (Bu tabir 1991'den önce Birlşik Yugoslavya için kullanılırdı)
Ayrıca Lyon'a geldikten sonra bocalayan Miralem Pjaniç de harika bir yetenek. ASlında Le Foot sanırım hepimizden iyi bilir, o ayrı. Bu arada Stein hikayeleri muhteşemdi, futbol yüreğine sağlık kardeşim.

Borges dedi ki...

Ali Ece: Sagolasin abi.

Seanpenn: Milli takim elbetteki birinci tercih ve fakat olmadigi takdirde de hakkimi bu dünya kupasinda bosna'dan yana kullanicak gibiyim, o kadar cok bosnali arkadasimiz oldu ki.. Acilarini biz de yasiyoruz her geriyedönüslerinde..

seanpenn dedi ki...

hvala brate