18 Şubat 2010

Bayern Münih - Fiorentina : 2-1



Insanin moralini bozuyor bu gibi hatalar.. Yuh yani. Mac sonu aciklamalarina bakalim:

Miroslav Klose: Sanirim ben golü attigimda ofsaytta idim

Van Gaal: Bizim ikinci gol net bir bicimde ofsayt idi. Oldukca sansli oldugumuzu düsünüyorum bu konuda.

Karl Heinz Rummenigge: ikinci gol cok net bir sekilde ofsayt idi. Sansliydik..

12 mactir yenilmiyorsunuz, kendi evinizde en önemli yildizi kokain geyiginden sahada yok, defanslari Dainelli gittiginden bu yana kendisine gelememis, her yerinde her bakimdan sorunlu bir takim karsisinda gecersiz bir gol ile ancak galip gelebiliyorsunuz.

Macin yildizi Ribery mi Robben olacak mi derken Jovetic olmasi da isin bir baska detayi.. Formda ve baskin oynayan Bayern neden gol üretimi konusunda sorun yasadigi kismiyla ilgili detayli analiz söz konusuydu ama her cümlenin sonu bu resime gidecegi icin kendi kendime eziyet yapmamin geregi yok.. Barca sevdalisi olarak hala Chelsea-Barca yari final macinin anlamsizligi ortada iken bu hakemin burada düdük caliyor olmasi bile tuhaf geliyor.. O zaman dedik ki iki ingiliz takiminin SIKICI finalinden ziyade herkesin istedigi Barca-Man U finali adina yapildi bu sacmalik.. Peki bugün durum nedir ? Bilemiyoruz ama keyfini kacirtiyor böyle hatalar.. Arkadasin bir iki santim degil ki bu hakem hatasi olsun, baska bir sey bu..

1 yorum:

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Yan hakem dogru bir sekilde son adam ile ayni cizgide. Eee, sonra armut mu topluyor eli, gormuyor mu Klose'nin kendisinden 2-3 metre ileride oldugunu?

Rezalettir bunun adi.