20 Şubat 2010

IKI DEV.!



Iki büyük ve güzel kalecidir. Ben her ikisini de cok sevdim, birisi birakti digeri de birakmaya yakin.. Böyle kaleciler oldukca uzun süre futbol piyasasinda olunca digerlerine alismakta cok güclük cekiyor benimgibiler..

10 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Van Der Sar farkını Milan maçında yarattı yine :) Van Der Sar bence 3-4 sene daha gider.

Borges dedi ki...

Bunlar hali hazirda "fark" yaratan kaleciler zaten, dogaldir..

Fethi dedi ki...

hocam cok takip edemiyorum,rene adler vardı,ne oldu ona? yoksa sonu hildebrand gibi mi olucak?

jackietreehorn dedi ki...

van der Sar bu arada milli takima donmeyecegini acikladi, kale Stekelenburg'e emanet. Stekelenburg'un birinci kaleci olarak ilk turnuvasi olacak. Van der Sar sonrasi pek guven vermiyor bana bu abi, ama bekleyip gorecegiz artik.

Baran Doğan dedi ki...

Hayrettin Demirbaş futbola geri döndü, belki bu senin için teselli olabilir.

Borges dedi ki...

fethi: Ayip ediyorsun yahu.. Adler, su an Almanyanin yenilgisiz lider takiminin kalecisi. Daha ne olsun ? BIr aksilik olmazsa Dünya Kupasinda da kaleyi koruyacak ve böyle sorular gelmeyecektir yüksek ihtimal..

e.b: Van der sar güveni verecek kaleci bir daha cikar mi be sevgili e.b ;) Ama iste yenilerden de vandersarlar kahnlar yaratmak gerek bir sekilde.. acikcasi dünya kupasina gitmemesini anlayisla karsiliyorum ama keske gitseydi de diyorum, son bir kez..

Marlonbrando: Güzel espri. Papin o yaslarda Fransa altinci liginde bir dönüs gerceklestirmisti.. Hayrettinli günleri de özleriz aslinda, neden olmasin ;)

bonaventure dedi ki...

casillas!
futbola bırakmaya yaklaşınca değil şimdiden bilmek lazım kıymetini. bu kadar antipatik bir takımın böylesine aklı selim bir kalecisi olabilir.

varol döken dedi ki...

van breukelen'den sonra bütün vanlı kaleciler yalan bana...

vanlı kaleciler alınmasın oraları o kadar iyi bilmiyorum daha:)

Adsız dedi ki...

Üçdür borges bloga başka bloglardan borges Beşiktaş Galatasaray maç konusu için tıklıyorum bu yazı cıkıyor sorunmu var anlamadım blogunuzda.
Alman kalecileri görünce aklıma çocukluktan aklımda yer edenmiş bjk li Aumann gelir hayatımda gittiğim ilk maçdı belkide kale arkasında o dikkatimi çekmişti boyu uzunmuydu çok mu iri yapılıydı anımsayamadım ama bana Şapkalı dew gibi görünürdü o zaman bana göre Türkiyenin en iyi kalecisiydi çocukluğumda dew haliyle adam bjk den kovulmuş meğer.Kalecilere şapka modasınada bir zamanlar sanırım Alman kaleciler soktu.
Nerdeee o eski Adidas şapkalı Alaman kaleciler mirim

Borges dedi ki...

tayfun: Yazi cesitli nedenlerden dolayi kaldirilmistir. Bu silinme lakin blog linklerinde güncellenemiyor ve siz ordan gelip bu yaziyla karsilasiyorsunz haliyle, Sorun yok..

Alman kalecileri baskadir her daim sevgili Tayfun :) Ama eskisi gibi "kaleci fabrikatörü" ünvanini koruyacak kaleci üretimi gerceklesmiyor gibi..