22 Mayıs 2010

Ribery 2015'e Kadar Bayern Münih'te.!



Bayern Münih bu aksam finali kazansa da kaybetse de kutlayacagi bir zafer var artik. Ribery, 2015 yilina kadar kendisini Bayern Münih'e baglayan imzayi atti. Yaklasik 10 milyon (Brut) euro alacak ki bu Bayern'in bir futbolcuya verdigi senelik en yüksek rakam.

Düne kadar basta Real olmazsa Barca hayallerini kuran adam neden birden üstelik bes yillik bir imza atti. ? Bir kac nedeni var.

Bayern Münih bugün onun tahmin ettigi kadar kücük bir klup degil artik. Her futbolcunun Real gibi bir klube gitme amaci olan Sampiyonlar Ligi finaline burada da ulasabilirdi kendi yaptigi sacmalik olmasaydi..

Daha da önemlisi Real'in disinda isteyen klup Barcelona idi. 18 yas alti yani cocuk denilecek yasta bir hayat kadiniyla girdigi iliskinin afise edilmesi sonrasi bu defter tamamen Barca adina kapanmistir. Biz UNICEF'in reklamini gögsümüzde yapiyoruz ve Ribery transferi artik bizim icin imkansizdir diye görüs belirtildi. Keza Fransa milli takimi dahi sorunlu hale gelip finali kaciran Ribery icin taliplileri sözlesme kolayligina ragmen eskisi kadar "istekli" olmadi..

Ribery milli takim kampindan mac icin bugün Madrid'e gelecektir ve beklenilen o ki Mac sonrasi takimla beraber olasi bir galibiyet sonrasi yapilacak kutlamada belediye binasinin balkonundan sözlesmesini uzattigini yaklasik 150 bin bayernli taraftara bizzat kendisi duyuracaktir. Bu yüzden hala gizlilik icerisinde yürütülüyor ama haber coktan buralara kadar geldi bile..

Hiç yorum yok: