18 Mayıs 2010

Thorsten Fink.!



Bazilari oyuncu iken gelecegin teknik adami olarak görülür.. Thomas Helmer, Mehmet Scholl gibi isimler teknik direktör olarak muhtesem olacagindan filan bahsedilirdi.. Görüldü ki Helmer gibi Scholl da televizyonun cekiciligine kendisini kaptirdi ve sanirim o sahneden bir daha inmezler.. Hemen hemen bizim Ridvan Dilmen gibi bir konumlari mevcut. Bunlarin babasi da Fink'tir. Bayernin basina gececegi dedikodusu daha oyuncu iken Gerland'in yanina amatör takimin basinda yardimci antrenör olarak cikmaya basladigi andan itibaren konusuluyordu. Hep Fink bir gün Bayernin basina gececek ve teknik adam olarak gelecegi muhtesem olacak denilirdi.. Olmadi, Avusturya'ya dogru yol adli.. Akabinde Ingolstadt'a geldi ve ben özellikle takip ettim.. Kovulacak kadar kötü bir performans sergiledi burada.. Hayal kirikligi yasatti bana..

Simdi Christian Gross sonrasi Basel'e geldi ve ilk senesinde duble yapti.. Nasil yapti, nasil bir oyun anlayisi var cok bir fikrim yok lakin potansiyeli olan genc teknik direktör olarak uzunca bir süre Bayern icin adi gecti, onu cok iyi biliyorum bak.. Takibe devam.!

2 yorum:

outlaw dedi ki...

bilmiyorum daha önce hic ingolstadt'a gittin mi ama insanin birkac hafta yasadiktan sonra kendini kovdurmak icin bilerek basarisiz olmasi bile ihtimal disi degil bence sehri düsününce...

varol döken dedi ki...

at fink'e at fink'e:)