22 Eylül 2010

Ribery Çığlığı.!



Öyle bir bağırdı ki sezonu kapattı bu dedik.. Söylenenlere bakılırsa uzun süre takıma geri dönemeyecek ve sonunda adam ağlıyordu artık..

Robben sonrası Bayern Ribery'sini de kaybetti ve Mainz maçında işleri gerçekten zor.. Maç sonrası görüntülerden anladığım ise en az altı hafta Ribery yok gibi.. Oysa daha yeni gelmişti..

Hamit bence sadece bu yüzden kaldı. Rib-Rob'un olduğu yerde her daim yedeklerin forma giyme ihtimali çok fazladır. Nasıl ki bu oyuncular sağlam olduğu vakit Hamit'in gram şansı yoksa bunların da ikisinin birden üç maç üst üste oynama şansı da aynı şekilde..

Bu sakatlığı atlatsa dahi girdiği bunalımdan çıkamama ihtimali dahi var. Yakında Deisler gibi futbolu bırakıyorum ben derse şaşırmayacağım, o denli yıkıldı adam..

1 yorum:

aksilaz dedi ki...

Bayern Münih karşısında rakipler ciddi sertliklere başvuruyorlar. Bunu Ribery olayından bağımsız söylüyorum. Köln zaten o tipte bir ekip. Onu saymıyorum bile ancak Werder Bremen dahi genel çizgisi dışında sertliklere başvurdu. Halbuki Robben ve Ribery Bundesliga'nın izlemesi en keyifli oyuncularından.

Messi olayından sonrada futbolda sertliğe karşı daha fazla yaptırım olacaktır ve olmalıdır.