8 Haziran 2012

Löwwwwwww!



Basın toplantısına bu şekilde gelmiş.. Mercedes SLS e cell (500 PS)..

5 yorum:

delorean dedi ki...

Löw iyi güzel de Lars Bender'i sağ kanatta denemek ne alaka? Hummels'e güvenmeyip Mertesacker'i oynatmak ne alaka? Mertesacker formda bir sezon geçirse birşey demeyiz de adam son maçını Şubat ayında oynadı.Açık ara ligin en iyi stoperi Hummels'e neden güvenemiyor bu adam?

Borges dedi ki...

O bölgeye her zaman orta sahadaki defansif orta sahalardan birisini yerleştiriyor. Traesch'i denemişti. Şimdi olur da Boateng tutmazsa alternatidf arayışlarına girmiş, antrenmanlarda iyiymiş.. Höwees'i beğenmemiş ya da Höwedes Mertesacker'e bir şey olmasının sonrasında stoper'i yedekleyecek...

delorean dedi ki...

Goal.com Türkiye ‏

Polonya teknik direktörü, Lewandowski'nin ManU'ya, Piszczek'in Real Madrid'e Blaszczykowski'nin de İngiltere'ye transfer olacağını açıkladı.

Abi bu haber hakkınde ne diyorsun?

Borges dedi ki...

Kuba hariç sürpriz bir gelişme değil. Kuba'nın transferi pek gündeme gelmedi. Lewandowski gitmek istiyor ama Dortmund bırakmayacak, 2014 'e kadar diye açıklama yapmıştı. Piszczek de Madrid'in gündeminde uzun zamandır..

delorean dedi ki...

İlgilerini ben de biliyorum.Kuba gitsin sorun değil de diğerlerini Dortmund bırakmaz bana göre de.Zaten o yönde açıklamalar yapmışlardı.Henüz erken.Medyada gitmiş havası yaratıldı da ondan sordum.Sağol abi