18 Ocak 2008

Seni Sectim Pikacu.! #2



Bugünkü alintimiz Öcal Uluc'tan. Hincal Uluc'in agabeyisi. 28 Aralik 2007 Cuma günü yazilmis.

Yazarimiz bir sekile Karl Heinz Feldkamp'tan kurtariyor takimi.. Buna bir formül buluyor, saglik sorunlarini bahane edip kurtulun diyor, buraya kadar tamam. Herkesin gönlünde baska bir aslan yatiyordur da Sevgili Öcal Uluc'un buldugu cözüm oldukca ilgi cekici. Söyle;

"Kalli de kurtulur, Adnan Polat da, Galatasaray da!.. Getiriler, mesela Galatasaray’ın başına Yılmaz Vural’ı!.. O da, Adnan Polat - Adnan Sezgin - Feldkamp - Ahmet Akcan dörtlüsünün tam bir beceriksizlik süreci içinde darmadağın ettiği kadronun “moral ve ruh düzenlemesini” ara tatilde yapar, Galatasaray ikinci yarıya “birbirini sevmeye, saymaya başlayan” ve “takım ruhunu yeniden kazanma yoluna girmiş” bir ekip olarak girer!..
Bu kadar kolay mı, “zor gibi” görünüyor ama kolay; zira “Galatasaray kadrosu”, seveceği, sayacağı, “kendilerini anlayan” bir hoca bekliyor ve özlüyor!..

Galatasaray yönetimi, keşke “Mustafa Denizli’yi razı edebilse”; ama Denizli’nin “yolu yarılanmış” bir ligde görev alacağını hiç sanmıyorum!..

Yılmaz Vural’a “bir büyük kulüpte verilecek ilk fırsatın”, Galatasaray futbol takımı için “büyük bir şans” olacağını sanıyorum!.."


Yorum yapma terbiyesizliginde bulunmayacagim, üzerine kelam edilmez bu önerinin.

Hiç yorum yok: