14 Ocak 2008

Tim Borowski


Bayern Munchenin yeni transferi.

Her sene mutlaka ki Bremenden bir oyuncu alacak Bayern. Efendim bir yil sonra geri gönderdikleri "Frings" olur, bu sezon devre arasi Hannover takimina verdikleri Ismael olur filan.. Simdi de Borowski.


Tim Borowski 27 yasinda cok güzel bir orta saha. Orta sahanin tam ortasinda oynar ve cok begenirim ben bu adami. "düz oyuncu" görünümündedir ama her seyden birazi vardir torbasinda.. Kosar,pres yapar, gol atar, asistleri iyidir vesaire. Bu sezon sonu sözlesmesi sona eriyor ve bonservisi elinde Klinsmann ile bulusmak üzere Munchene dogru yola cikacak. Bremen klubu isteseydi sanirim elinde tutardi. Hem gecen sene, hem de bu sene masaya oturulmus velakin anlasma saglanamamis. Gelismeyi Allofs ve Schaaf ikilisi olagan karsiliyor, Allofs bizim sunacagimiz limit bellidir derken Schaaf onunla devam etmek isterdik ama olmadi, transferi kabullenmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok diyor. Aman aman da üzgün degiller gibi duruyor. Borowski, iki önemli sakatlik gecirdi dizinden. Ameliyat oldu geldi velakin belli ki sürekli nüksedecek, pesini birakmayacak bu sakatlik. Biraz da bu etkili oldu sanirim transferinde..

Sürprizler bitmiyor Bayernde. zira bu oyuncu ile Atletico Madrid ilgileniyordu ve hatta Hamburg. Hoop Klinsinin yanina ucuverdi.

Hayirli olsun..

1 yorum:

fizikalibilitesice dedi ki...

şimdi geriye bir tek diego kalıyor..onuda bitirince imha planlarını başarıyla yerine getirmiş olucaklar..sonra diyolar bayern münihin bayern münihten başka dostu yok diye..ee olmaz tabii :o)