23 Ekim 2008

Ballack vs Löw



Ballack, Almanyanin en saygin gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung'a verdigi röportajda Löw'e deyim yerindeyse saldirmistir. Bierhoff kavgasi henüz daha yeni iken üstelik iki galibiyet sonrasi Kuranyi tartismasi henüz daha gündemi terk etmemis iken bu saldirinin amaci nedir kimse bilmiyor. Cok yakin dostu oldugu Frings'in oynatilmamasi yüzünden olsa dahi bu denli tehlikeli bir adim atmasi icin neler yasanmstir merak ediyorum ben.

Ballack takim kaptanidir ve cok önemli bir oyundur, Lider oyuncu özelliklerine sahip ama iste bir siniri da var midir bunun ? Bu kavga hasarsiz bitmez. Ballack'in ancak basin önünde özür dilemesiyle ancak kendini affetirme sansi var iken Löw, hazir Kuranyiyi takimdan kovmus iken Ballack'i da kovabilir mi? Eger Kuranyi o nedenden dolayi kovulmussa milli takim antrenörünün gecmisinden girip bugüne degin yaptigi tüm secimleri elestirmenin cezasi nedir? Lehmann, Kahn'a karsi asla kazanamazdi aslinda anlamanin iceriginin cezasi ne olabilir ki ? Kuranyi'yi hakli görmekten Fringse kadar bir hocaya yüklenmesinin ardindaki neden nedir, üstelik Bierhoff kavgasina ragmen arkasinda durmus bir teknik adama bu reva midir ?

Löw simdilik Ballack'in aciklamalari karsisinda sok oldugunu belirtir iken boyle elestirilerin ki kabul edemeyecegim tarzda olanlari da mevcut iken basin yoluyla yapilmasini affedemiyorum diyor ve onu Almanyaya cagiriyor. Telefonda veyahut baska bir yerde degil mesele burada halledilecektir mesajini gönderdi ve biz..

Bekliyoruz sonucunu..

1 yorum:

Fuzzy Logic dedi ki...

öyle gözükiyor ki rakipler degil de Almanlar kendi ayaklarina kursun sIkacaklar herhalde