22 Kasım 2009

Bruggink'in Gözyaslari.!



Bruggink yaklasik 7-8 yil önce cm oynadigim dönem Ronaldinho'mun yedegiydi AMC'de.. "genc yetenek". ucuza kapatip saglam verim aldigimiz oyunculardandi.. Simdi Enke'nin yoklugunda 32 yasinda takimin kaptani oldu. Cok insani izledim bu aciyi ceken ama en acisi buydu sanirim.. Kolay bir sey degil, takim kaldiramiyor ve defanslari mac icerisinde hala aliskanliktan Enke diyor Fromlowitz'e..

Bruggink o bir dakikalik saygi durusunun cok agir oldugunu ve maca basladiginiz vakit futbola konsantre olabildiginizi lakin gerek mac öncesi gerekse de simdi bu aciyi cok fazla hissettiklerinden bahsediyordu.. her seye ragmen takimin bugün iyi bir oyun ortaya koydugunundan.. Bakinca görüyorsunuz cekilen aciyi..

Asagida ise teknik adam Bergmann'in bu gibi duygulari mümkün mertebe disavurmanin gerekliliginden bahsediyor.. Velhasil Hannover agir bir mac cikardi bu hafta sonu ve sunu da ekleyelim Schalke kazanmis olsa da cok iyi bir oyun ortaya koymustur takim..

1 yorum:

varol döken dedi ki...

üç noktadan başkası gelmiyor aklıma bu konuda... bunu görünce en son attığım ezbere postundan da utandım biraz ama o aslında başka bir şeyle ilgiliydi...

neyse...