25 Eylül 2011

Geliyorlar!



Bayern Münih'in geleceği olarak bakıldı ona hep.. Mehmet Scholl henüz futbolcu iken zekasını konuşturan ve geleceğin Bayern teknik direktörü olarak görülen isimdi. Taraftarların bir numarası Scholl artık beklentiyi karşılamak üzere sıranın başına oturdu..

Effenberg ise net bir şekilde ikiye ayrılan teknik direktör ayrımının diğer tarafında duruyor. Motivasyon konusunda üzerine futbolcu tanımazsınız ve şimdi bunu teknik adamlığının üzerinden konuşturacak..


Pazartesiden Çarşambaya kadar günde 11 saat teori ve pratik birlikte veriliyor. 10 ay boyunca devam edecek ve başarılı olurlarsa 2012 yılının ortasında teknik direktör lisansına kavuşacaklar.


Günde 11 saat haftada 3 gün ve 10 ay.. Eski futbolcular için geçerli olan bir durum. Diğer türlü olsaydı çoktan Köln yolunu tutmuştuk en kötü bir amatör takımı yönetmek adına ama futbolcu olamadığımız gibi teknik adam olma yolunda da bu eksiklik durumu inanılmaz zorlaştırıyor. Ben Effe'nin teknik adamlığının keyifli ve oldukça renkli olacağını düşünür iken Mehmet Scholl'dan da inanılmaz ümitliyim.. Bakalım..

1 yorum:

g7mor dedi ki...

effenberg'de biraz hitzfeld havası var görünüş olarak:)
acaba bayern'in başında, olası başarısızlık halinde kredileri ne kadar olur?