5 Ekim 2011

Khedira konuşuyor..



Sportbild'e verdiği röportajın içerisinde ilgi çekici kısımları vardı. Misal Raul'un hala Madrid'de isminin yaşamaya devam ettiğini ve maçlarda Schalke formalı çok fazla insanın olduğundan bahsediyor.. Sonrasında maç temposu nedeniyle katılım göstermekten bizzat kendi isteğiyle vazgeçtiği milli takımın yokluğunda coşması üzerine Khedirasızlık daha mı iyi acaba eleştirileri klarşısında da sinirleniyor. Hemen her yerde sürekli oynamayı başaran bu oyuncu biraz dertli ülkesinden.. Yarın Alman yarı Tunuslu olan Khedira burada bizi örnek göstermiş..

"Türkler'e bakın nasıl gurur duyuyor kendilerinden bir oyuncu orada oynadığı zaman.. peki biz? Hemen onun yokluğunda saldıralım mantığı güdüyoruz.."

diye devam eden bir konuşma lakin asıl önemli kısmı ise işin Kaka detayı. Mesut Özil'e tonla övgü yağıdrdıktan sonra oradaki ortamı anlatıyor..

"Kaka her türlü kupayı kaldırmış bir oyuncu. Zor bir dönemden geçti ve onun yokluğunda onun pozisyonunda Mesut çok etkili oynayarak formayı kaptı. Burada inanılmaz olan ise Kaka'nın takımdaki başta kendisinin yerine oynayan Mesut olmak üzere hemen herkese yardımcı olması. Benim çok büyük saygımı kazanmıştır bu oyuncu.. gerçekten büyük oyuncu.."

sonrasında barbekü partisi yaptığını ve yine Ronaldo'nun da sanılanın aksine yardımcı olduğunun üzerinde durur iken o partiye kulubün malzemecisinden temizlikçisine kadar herkesin katıldığının da üzerinde duruyor.

Hani şu burnu havada olan Madrid'in yaptığına bak hele sen..!

2 yorum:

M.Cagdas dedi ki...

Ronaldo'yu mangali yellerken gozumde canlandirdim bi an.

g7mor dedi ki...

kaka bu kafayla forma göremez, türkiye'ye gelip abilerinden ders alması lazım.