29 Ocak 2008

Bayern - Wuppertal Kupa Maci ve Jago



Efendim bu Jago.


Bayern Munchenin kupadaki rakibi bölgesel lig takimi Wuppertal'in sans melegi. Onunla Wuppertal henüz kaybetmedi. Teknik adam Wolfgang Jerat'in köpegi.. Mac esnasinda arabada bekliyor, mactan önde türk bir görevli ona doping veriyor. Nedir ? Elbette siyah cay.. ihtiyaci var onun da diyor..

Bölgesel ligde mücadele eden takimin tek kozu Jago degil elbette. Wuppertal'da danismanlik yapan ünlü bir isim var: Rudi Assauer.. Schalkede yillar yili menajerlik yapmis ve sonunda bugun kafayi Mesut Özil'e takmis görünürde almanyanin en cok kazanan menajeri olan Müller bir sekilde kaydirmistir ayagini ,almistir sazi eline. Uzunca süre ben bu Assauer'i Schalke baskani filan sandim, o denli karizma takilir, kameralar hep ondadir filan.. Bizde de bu adamin sahtesi vardir, tip olarak da benzer ona.. Bayram Tutumlu..






Velhasil macin sonucu önceden belli olsa da keyfli ve ilginc bir oyun olacaga benzer.. Wuppertal bir seylerin hayalini kuruyor velakin o turu gecmek degil, elde edecegi gelir.. En az 200 bin euro kasa yapmak istiyorlar toplamda.

Ek olarak Bayern'in sezon basi transfer ettigi Sosa'nin son dönem formda oldugunu belirtelim ve ikinci yari Hamit'in isi biraz daha zor. Macin dizilimi soyledir, üzerine tiklayin da görün yoksa gözü bozar filan..

1 yorum:

musti336 dedi ki...

wuppertal'da forvet oynayan sağlık da türk herhalde..