29 Ocak 2008

Mesut Özil #2



Arap sacina dönmüstür isi.. Simdi Schalke bonservis bedeli olarak 7 milyon euro dedi ve Hannover teknik direktörü Dieter Hecking onu istiyor, pazarliga baslamislar.. Schalke teknik direktörü Slomka onu oynatmak istiyor, degerinin farkinda ama bir baska yandan oynatamaz.. Diyor ki gelsin, özür dilesin, konussun Müller ile ve onu oynatayim.. Mesut Özil aciklamalarinda geri adim atmadi, Kendisini Schalke seyircisine yem eden Müller'e yüklendi. Benim derdim hicbir zaman para olmadi dedi, sözlesme ve icerigi hep ayniydi bu konuda sorun yoktu, ona imza atilip atilmamasi gündemdeyi, verdigi sözleri tutmadigi icin imza atilmadi, parayla filan isim yok benim diyor.. Yüksek ihtimal Lincoln'un gidisi sonrasi yükselen degerinin Rakitic'in form tutmasi sonrasi az biraz asagiya cekilmesinin hincini aliyor.. Degerinin 7 milyon euro olarak belirlenmesinden sonra biraz da hakli olarak "asil kim parayi düsünüyor, ortada "diyor.. velakin geri adim atsa sorunlari hallolacak iken ipleri tamamen koparmayi secti..

Kuranyi ile roportaj yapmislar ve elbette Schalke klubunun güncel sorunu oldugundan ona da sormuslar, Mesut Özil filan ne düsünüyorsunuz gibi.. Nereye giderse gitsin onunla milli takimda bulusacagiz gibi bir demec verdi. Boyle bir demec olagandir zira Halil'in galibiyet golü attigi 3-2 lik Hannover macinda kendisine iki tane güzel asist yapan adamdir Mesut Özil.. iki asist yaparak deplasmanda Hannoveri yener iken bir baska acidan gözüne girmis Hannover teknik adaminin..

Dieter Hecking kendisini istiyor. Hannover iyi bir takim. Hecking'i de ben cok begenirim, Aachen'a muhtesem futbol oynatarak birinci lige cikarip Hannover'e gecis yapasiya kadar olan bölümde Bundesliganin tepelerinde gezdirmis, basa gectiginde galibiyet yüzü dahi görmeyen Hannover'u türkiyenin eski genclerbirligi moduna sokmustur. Kendisi eski bir Hannoverlidir hali hazirda. Bu yüzden teknik adam baz alindigi vakit hannover'e gecisi gelisimi acisindan son derece güzel olabilir.. Arsenal dedikodulari filan olsa da Bundesliga ici bir pazarlik söz konusu olacak gibi..

Bana göre ise 7 milyon euro ve hemen her sey Mesut Özil'in kendine gelmesi icin atilmis bir adimdir. Schalkenin gönlü Mesut'un kalmasindan yana. Su saniyeden sonra her sey olabilir gibi dursa da Mesut kalacaktir Schalke.. En azindan gidisi o kadar da kolay olmayacaktir, zira Klubu sanilanin aksine tüm bu olan bitene ragmen gitmesine pek sicak bakmiyor.

Hiç yorum yok: