16 Şubat 2008

Vagner Love



CSKA Moskovanin brezilyali yildizi. Uzun zamandir Ronaldo'ya ait olan 9 numarali brezilya milli takim formasini giyiyor. Bugünlerde ismi Fenerbahce ile aniliyor. Kendisi ile yapilan roportajinda ise gitmek istedigini acik acik söylüyor. Türkiye ve Fenerbahce ismi gecmiyor efendim bastan belirteyim. Klubune de soylemis, teklif gelirse gitmek isterim diye.. Ispanya,ingiltere veya italya tercihi. Daha büyük bir klupte oynamak istiyor. Su ana kadar herhangi bir teklif almamis, alirsa klubun de karli cikacagi bir transfer yapmak istiyor..

Aslinda ismi Vágner Silva de Souza. Love ise takma adi.. Genc takimda iken hatun ile basiyor hocasi bunu. Klupten kovulma noktasina kadar geliyor ve o günden sonra arkadaslari isminin sonuna "love"u ekliyorlar.. Bunlarda bizim dedekorkut zamanindan kalma gelenek gibi bir sey bu..

Son olarak Rus liginde mevkisine göre en Vagner Love'un en iyilerini siralayalim:

Kaleci tartismasiz Igor Akinfeev diyor, defansa da kendi takiminda kiyak geciyor.. Wasili Beresutzki.. Orta Saha icin Andrej Arschawin ve forvette de kendisini gösteriyor sonuna smiley koyarak..

Hiç yorum yok: