14 Kasım 2008

Bebelerin Hocasi: Mehmet Scholl



Aylik 500 Euro'ya 13 yas alti bebelere hocalik yapiyor.. Sampiyon yaparsa ayligi 650 euro olacakmis dedikodulari dolasiyor..

Saka bir yana gelecegin Bayern teknink adamidir.. Zekidir bu adam. Bir de böyle Thomas Helmer vardi, inanilmaz zeki bir adamdi ah bir teknik adam olsa ortaligi götürecek türdendi ama Televizyona atti kendisini, ugrasamam dedi artik stresle filan.. DSF de simdi. Ama Mehmet Scholl hazirlaniyor. Belki siz ordan bilmezsiniz ama hatirlatayim bu adama Bayernliler tapar.. Kahn var mesela degil mi? Ikisini de podyuma koyun Bayernliler arada kalir, su daha cok sevilir diyemezsiniz o denli.. Inanilmaz bir sevgi var karsilikli.. Her seyden öte Hoeness'in bir numarali adamidir.. Iki yil oynayamayacagini bile bile iki yillik sözlesmeyi hangi klup önerir ki ? Misal Kahnda aglamamistir Hoeness ama Mehmet ve cok sevdigi yakin arkadasi Hitzfeld'de hickiriklara bogulmustur..

Velhasil oglunun da bulundugu 13 yas alti bebeleri hazirliyor... En fazla iki yil diyorum, iki yil sonra Bayernin basinda olacaktir..

4 yorum:

serkan utlu dedi ki...

karlshruhe'de oynarken bile takip ederdim mehmeti, hakkaten klas topçuydu . seni bilmem ama ben onu hep oyunu ve tekniğiyle sergen'e çok benzetirdim. belkide sergen ona benziyordu :)eğer dedğin gibi bayerne geçerse ister istemez bayerne olan sempatimiz hafiften artar gibi ...bir g.saraylı olarak tuncayın attığı goller sevinmek gibi bir duygu birazcık...

Flavio dedi ki...

hatırladığım ilk alman-türk futbolculardan .fifa 99 da bayerndeki en büyük silahtı.bayernin başına yakışabilcek bi isim.hayırlısı olsun

Ortega dedi ki...

Valla 2 yıl Türkiye için "uçuk" rakamdır ama Almanya için normal herhalde. Sen daha iyi bilirsin Borges, ne diyeyim :D

Borges dedi ki...

Biraz pisirilip kenarda bekletilecek, uygun anda iceriye alinacaktir. Bayern toplamda "milliyetci" bir yapisi vardir, her daim kendi insanin arkasinda durur hele ki mehmet scholl gibi sevinlen, tapilan adamin hayli hayli.. Isteseler MOurinho'yu getirebilecek iken Klinsmann olsun diyorlar, Rensing degil de cok baska bir kaleci degil de Rensing..

Iki yil mi bes yil mi bilemiyorum Ortega ama bildigim su var ki hazirliyorlar bunu Bayernin teknik adamligina..

Bakalim.)