12 Kasım 2008

Landon Donovan Bayern Idmaninda.!



Aklima hemen CM gelmistir.. Ben Championship Manager'i 00/01 versiyonunda biraktim. Uzunca bir dönem sadece bunu oynadim yenileri cikmasina ragmen.. Yenilige karsi ciddi bir alerjim var sanirim... Sevemedim ve zaten o dönemlerde de sona erdi menajerlik oyunlari ile iliskim... Cok severdim bu adami.. ucuza kapatabildigimiz cm yildizlarindandi.. Yillar sonra burada karsima cikti yine..

Klinsmann onu bizim gibi cm'den degil de Amerikadaki Galaxy zamanindan taniyormus. Cok iyi futbolcu ve efendi bir karakteri var diyor.. Marta kadar olan ara dönemde Bayern antrenmaninda form tutmasina izin vermis.. Bize de kisa bir nostalji yaptirdi.

Ucuncu liglere kadar gelebilen yildizdiz yildizlara karsi inanilmaz bir sempatim vardi. Donavan da muthesem istatistiklerine ragmen en azindan kötü takimlara, alt liglere gelebiliyordu, Lunden gibi Kimi Kälsstrom gibi.. Digerlerine oranla biraz pahaliydi ama iyi bir AMC ydi.. Bir de Sharbel Touma vardi muthesem sol bekim.. Bu konuya girerse uzar bu post..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

baba oynasana ya ben hala 01/02 oynuyorum ve son kadrolarla anlatılmaz yaşanır!

Adsız dedi ki...

Böyle gariplikleri vardir klinsi´nin en son Joseph Ngwenya´yi böyle oynatmisti hatta bayern ile bir kupa macina bile cikti bu oyuncu en son antalyaspor´da görünce sok olmustum.