20 Ekim 2010

Daum Güç İstiyor.!



Hitzfeld ile beraber SKY'a konuk oldular ve ben takip etmeye çalıştım. Buraya gelmeden programı bir yerinde konu Dortmund ve Nuri Şahin idi.. Diyorlar ki Dortmund şampiyon olabilir ancak Nuri Şahin sakatlanmadığı sürece.. Eskisi gibi mücadeleciliği değil aynı zamanda bir sonraki aksiyonu çoktan kafasında hazır edişini, takımı nasıl yönettiğinin üzerinde duruyor ki spier Hitzfeld'e şunu sormak durumunda kaldı..

Sizce Nuri Şahin Bundesliganın en değerli oyuncusu mudur ? Elbette hoca Dortmund'un öyle ama ligin değil dedi ve Ribery, Robben var diye devam etti. Ama bu soruyu sordurabilmek de meseledir diyorum ben..

Daum ise.. akıllanmış mı demeliyim yoksa farklılaşmış mı bilemedim ama şunu diyor: Ben artık Sportif direktör ile çalışmam. Magath Modelini istiyor.. Ancak bu şekilde masaya otururum diye net bir şekilde tavrını koydu..

Aykut Kocaman göndermesi olabilir dedik ama oğlu da babamla Aykut'un problemi olmadı diye açıklama yapmıştı yakın zamanda..

Dahası ve hoşuma giden ise Daum'un kendi özeleştirisini yapmış olmasıydı zira eskimişti biraz teknik adamlığı.. Premiere lige gidip Ferguson'u gözlemledi ve anlaşılan o ki kendisini geliştirmek zorunda olduğunun farkına varmış artık..

Bakalım ne kadar geliştirdi ya da ne durumda yakında görürüz zira Keller Stuttgart'da biraz bocalasın hemen Daum gelecektir oraya...

6 yorum:

Halim dedi ki...

daum'u sezon sonuna kadar olmak kaydiyla, gs nin basinda gormek isterdim açikcasi. ama cibiliyetsiz polat daum yerine kolay harcayabilecegi,camianin sevdigi birini getirir..

sponsoru gazi peynir olan stuttgart daum'u kapar :)

julien sorel dedi ki...

hayret galatasaray için hiç adı geçmedi bu curcunada...

Ortega dedi ki...

Geçti ama medyanın uydurması gibi geldi.

Borges dedi ki...

Ortega: Aykut-Daum gerginliği mi ?

Aykut'a baksan hemen dersin li bu adam asla birisinin arkasındna iş çevirmez.

Ama olan duruma baksan başka.

Geçti gitti artık.. Burada bu konuşulanları ise canlı izledim.. Linkini de verebilirim Spikerin Magath modelinden anlaşılır buradaki içerik..

zarkufil dedi ki...

stuttgart görünce dayanamiyorum :) Daum buraya gelmiyceni söyledi. Ayrica Keller kalacak, zira buralarin cocugudur kendisi :)

Borges dedi ki...

zarkufil: Önce eğer bana sportif direktörlük ve teknik adamlığı beraberinde verirse konuşmaya hazırım dedi ama etik açıdan yanlış yaptığını düşünüp düzeltti sonra.. Keller'i rahat bırakın çalışsın diye devam etti lakin herkes anladı;)