18 Ekim 2008

Pantelic Kadrodan Cikarildi.!



Milli takimlardan dönen oyuncularin hemen hepsinin katildigi persembe günü antrenmaninda bir kisi yoktu. Pantelic hicbir aciklama yapmadan antrenmana gelmedigi icin Stuttgart macinda oynamayacak. Milli takim dönüsü belindeki agrilardan dolayi önce kendisini muayane ettiren akabinde koltukta yatip uyuyan sevgili Pantelic'in olmadigi bir maci Hertha'nin kazanmasi cok kolay degil. En azindan gecen sene bunun cok fazla örneklerini gördük. Simdi brezilyalilar ile güclenen Hertha bu önemli forveti olmadan Stuttgart karsisinda ne yapacak merakla bekliyoruz..

Baska acidan 2009 da sözlesmesi sona erecek olan ve özellikle Premiere Klublerinin gözdesi olan Pantelic'i devre arasi satma planlari da söz konusu. Ceza simdilik bir mac ile sinirli kalsa da bu sorunu bahane edip para eder seklinde 30 yasindaki Pantelici elinden cikarmayi da düsünebilir Hertha yönetimi..

Ki ben böyle bir sey bekliyordum isin asli. Pantelic özür dilemesine ragmen affedilmedi. Bu krizin baslangici bu sene oynadiklari Wolfsburg macindaydi. mac icerisinde kazanilan Penaltiyi kullanan Pantelic'e öyle bir tepki verdi ki teknik adam Favre, üzeri "cizildi" bu oyuncunun demistim.. Hem Penaltiyi kacirdi ve zaten öncesinde onun kullanmamasini istemisti. O gün bugündür pek de güzel degil Pantelic ve Favre'nin arasi..

Hiç yorum yok: